Вратарят Николай Михайлов най-накрая ще получи възможност да запише официален

...
Вратарят Николай Михайлов най-накрая ще получи възможност да запише официален
Коментари Харесай

Хубчев най-сетне дава шанс на вратаря Михайлов

Вратарят Николай Михайлов най-сетне ще получи опция да запише формален мач за " Левски " този сезон. Той би трябвало да излезе като титуляр в днешното посещение против " Спартак " (Вн) в 1/16-финал за Купата на България, което ще се играе в Балчик. Мачът е от 16 ч. и ще се предава по " Диема спорт ".

От идването на Петър Хубчев като треньор на " сините " досега Михайлов е играл единствено в контроли, а в формалните срещи пази черногорският национал Милан Миятович. В резултат българският вратар загуби и мястото си в националния тим.

Сега обаче Миятович получи отмора от Хубчев и не попадна в групата за мача, което точно дава късмет на Михайлов. Хубчев остави в София още трима титуляри - Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш и Паулиньо, с цел да ги резервира за съботното домакинство против " Ботев " (Вр). Много е евентуално по същата причина някой всред Живко Миланов, Хали Тиам и Найджъл Робърта да остане запаса против " Спартак " (Вн) или просто да не играе цялостен мач.

При това състояние Хубчев ще опитва със състава. Очаква се офанзивата да бъде водена от Дени Алар, а като титуляри да стартират още Насиру Мохамед, Здравко Димитров и Илия Юруков. Халфът Мартин Райнов пък може да бъде изпробван като централен бранител.

На пръв взор задачата на " Левски " не наподобява доста сложна. Още повече че от " Спартак " очевидно дават знак, че ще пазят сили за гостуването си против " Поморие " в неделя от Х кръг на Втора лига. Треньорът на варненци Неделчо Матушев призна, че отборът му има други цели този сезон и против " Левски " ще играе за авторитет. Той също ще даде отмора на част от по-опитните си футболисти, което значи, че и " Спартак " ще излезе с много аварийни играчи.

Вчера Съдийската комисия към БФС дефинира опитния Станислав Тодоров за основен рефер на мача в Балчик.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР