Вратарят Николай Михайлов навърши днес 33 години. Той говори пред

...
Вратарят Николай Михайлов навърши днес 33 години. Той говори пред
Коментари Харесай

Ники Михайлов с унищожителна критика към ръководство на Левски

Вратарят Николай Михайлов навърши през днешния ден 33 години. Той приказва пред БНР за Левски, фамилията си и неговия любимец на UEFA EURO 2020.

" Чувствам се добре. Събрали сме със фамилията ми, най-близките ми хора и се любувам на последните дни от ваканцията си. Пожелавам здраве на себе си и всички към мен. Хората към мен да са добре и здрави. Последните години ме напуснаха обичани хора и по тази причина си поисквам да съм здрав. От Eвропейското състезание виждам множеството мачове. Фаворит за мен е Франция. Играхме против тях, от близко ги видях. Мануел Нойер е един от положителните вратари на европейското състезание. Той демонстрира отлични игри последните години и неизменност в Байерн и националния тим на Германия.Фантанстичен вратар е ", съобщи Михайлов пред " Хоризонт ".

" Имаше спекулации по отношение на контракта ми с Левски. Той завърши на 15 юни, а не на 30 юни. Затова и не се появих на първата подготовка на Левски. Къде ще продължи кариерата ми? Има диалози разнообразни, разясня, ще изслушам и видя по какъв начин ще се развият нещата. От 1 юли стартирам да се приготвям самостоятелно и ще видя къде ще продължа кариерата ми. Левски не е затворена страница за мен. Цялата ми фамилия е обвързвана с този клуб. Израстнал съм на " Герена " и няма по какъв начин Левски да е затворена страница за мен. Винаги съм давал всичко за Левски. Върнах се преди 2,5 години с огромно предпочитание и покана на господин Спас Русев. С вяра за продобиване на купи, трофеи, триумфи. Но нещата се трансформираха - промяна на притежатели, треньори, играчи. Имах хъс, мотивация, с цел да зарадваме последователите ни. Нещата се завъртяха наобратно. Нестабилността в клуба е голяма. И с това управление няма по какъв начин да се получат нещата. В Левски има доста юноши, футболисти, които не знаят какво ще се случи. Имат да се получават заплати. Нещата не стават по-добре, а по-зле. Има момчета, които са в Левски единствено поради обичта си към Левски. Това, което се случва, е неприемливо за клуб като Левски. Обичам Левски и няма по какъв начин да бъда апатичен. Към момента нещата в Левски не се получават. Мога единствено да благодаря на почитателите за поддръжката, която са оказвали към мен и останалите момчета през годините ", добави още той.

" Относно нов контракт с Левски няма по какъв начин да разясня. Защото това е двустранен развой. Договорът ми с Левски свърши, не съм получил предложение за нов, с цел да разясня каквото и да е. Свободен сътрудник съм. Водят се диалози с клубове от чужбина. Левски не е затворена страница. Аз съм на линия и очаквам да видя какви оферти ще има. За националния тим единствено възторженостти към Ясен Петров и екипа му. Бях слушал за него, само че се убедих какъв брой съществено работи и какъв експерт е. Не мисля още за отричане. На 33 години съм, усещам се чудесно и физически, и душевен. Винаги ще проследявам какво се случва в Левски, само че се надявам тази заспалост да завърши час по-скоро. Новият сезон чука на вратата и никой няма да те пита дали си подготвен или не. Говоря си с момчетата и зная, че обстановката е извънредно тежка ", сподели вратарят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР