Вратарят на ЦСКА – Густаво Бусато, който днес изведе отбора

...
Вратарят на ЦСКА – Густаво Бусато, който днес изведе отбора
Коментари Харесай

Бусато намекна, че ще напусне ЦСКА: Остават ми два месеца, бъдещето ми зависи от президента

Вратарят на ЦСКА – Густаво Бусато, който през днешния ден изведе тима с капитанската лента, съобщи, че Локомотив Пловдив е заслужил успеха си през днешния ден с 2:1, защото са били по-добрия тим. Бразилецът обаче загатна, че ще напусне „ алените “ в края на сезона, откакто договорът му изтича това лято.

„ Направихме един мач, който не чакахме. Локомотив имаха повече шансове, стояха по-добре на терена и си завоюваха мача “, стартира Бусато.

„ Няма по-добра мотивация от това да играеш в дерби. Най-добрият метод да покажем лицето на ЦСКА е в дербито “.

„ Всички сме единни. Когато един губи, губи целият тим. Когато печелим, печели целият тим. Целта в този момент е да спечелим дербито и да изтрием това, което направихме в този мач “.

„ За злощастие, направихме подобен мач, който не чакахме и футболът те санкционира. Трябва да създадем разбор на грешките и да не ги позволяваме на дербито. Дербито е друг мач. Трябва да се фокусираме върху нашите неща, да ги вършим по-добре. Това е футболът. Имам доста мощна религия, само че Господ е обективен. Локомотив игра по-добре и си заслужиха резултати “.

„ Имам още два месеца и ще давам всичко от себе си. Дали ще подпиша нов контракт? Това е въпрос към президента на клуба. Аз съм признателен на ЦСКА, получавал съм всичко най-хубаво в този клуб. Моето семейство обича България, само че бъдещето ми зависи от президента на клуба “, съобщи Бусато.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР