Вратарят на сръбския национален отбор Марко Дмитрович е бесен на

...
Вратарят на сръбския национален отбор Марко Дмитрович е бесен на
Коментари Харесай

Скандал разтресе сръбския национален отбор по футбол

Вратарят на сръбския народен тим Марко Дмитрович е гневен на селекционера Драган Стойкович и възнамерява да не се появи на лагера на " белите орли " за идните мачове от квалификациите за Евро 2024. България и Сърбия са дружно в група " G " на пресявките.

31-годишният пазач на Севиля споделил пред свои другари, че не желае да бъде част от сръбския внушителен отбор, до момента в който Пикси е отпред. Според него треньорският щаб недооценява неговите качества, написа " Informer ".

Дмитрович смята, че е подценен, а вместо него Стойкович е изпратил повиквателна на Владан Ковачевич. 58-годишният експерт потърсил вратаря на Севиля, едвам когато схванал, че 24-годишният пазач на Раков (Ченстохова) няма да успее да уреди документите си, с цел да играе за Сърбия. Ковачевич е роден в Босна и Херцеговина и има мачове за младежкия народен тим.

" Дмитрович от известно време има съмнения, че в националния тим не получава доверието, което заслужава. Още от момента, в който се заприказва, че Владан Ковачевич ще сменя поданството си, почнаха информациите, че Марко ще бъде изваден от " белите орли ". След това в Севиля получиха повиквателна за Неманя Гудел за мачовете с Литва и Черна гора, само че не и за него. Едва в петък го поканиха. Дмитрович беше гневен и се обади във федерацията, с цел да съобщи, че няма да играе за Сърбия, до момента в който Пикси е селекционер. Няколко другари се опитваме да го разубедим, само че решението ще си бъде негово ", разяснява източник на изданието.
 Пуснаха в продажба билетите за мача с Черна гора
Пуснаха в продажба билетите за мача с Черна гора

Мачът е в петък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР