Вратарят на Спортист (Своге)Мартин Величков остана доволен, че отборът не

...
Вратарят на Спортист (Своге)Мартин Величков остана доволен, че отборът не
Коментари Харесай

Мартин Величков: Трябва да печелим максимума от всеки един двубой

Вратарят на Спортист (Своге)Мартин Величков остана удовлетворен, че тимът не позволи гол в трети следващ турнирен мач. " Шоколадите " приключиха наедно 0:0 с Монтана в мач от 20-ия кръг на Втора лига.

" Мачът беше тежък. Играхме против сложен противник. Благодарен съм за отборната игра, показахме геройство. Това е плод на усилената ни работа в тренировките. Това, че не позволяваме гол в трети следващ мач, способства за увереността и самочувствието на мен и отбраната. 
 Монтана и Спортист (Своге) не съумяха да се победят на “Огоста ” Монтана и Спортист (Своге) не съумяха да се победят на “Огоста ”
Трябваше да внимаваме при статични положения. Знаем, че те са рискови там. Радвам се, че си тръгваме най-малко с точка. 

Откакто аз съм в тима, в действителност се оправяме добре в отбрана. Имаме съгласие, въпреки че сме нова отбрана и нов вратар. Бързо се сработихме. Това е едно от мощните ни звена. Целта е да играем мач за мач. Ние сме млад тим. Трябва да печелим максимума от всеки един дуел ", сподели Величков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР