Вратарят на Локомотив София Александър Любенов е уверен, че тимът

...
Вратарят на Локомотив София Александър Любенов е уверен, че тимът
Коментари Харесай

Александър Любенов: Винаги има заряд в малкото столично дерби

Вратарят на Локомотив София Александър Любенов е убеден, че отборът му може да завоюва дребното столично дерби този уикенд против Славия. Двата отбора се изправят един против различен в събота, 9 март, от 12:30 часа, на стадиона на „ железничарите “. Срещата можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще следим развиването на дуела минута по минута.

„ Това е дребното столично дерби и постоянно има огромен заряд на този мач. Победихме ги през първия полусезон, уповавам се да ги победим и в този момент “, показа стражът за предаването „ “ по DIEMA SPORT.

През есента Локо София се наложи с 2:1 в дербито с „ белите “.

„ За нас мачът с Етър беше доста значим, както си говорихме преди този момент, не за 6, а за 12 точки, с цел да можем да излезем от тази невралгична зона. Колективът доста ни оказва помощ да печелим “, разяснява още Любенов триумфа с 2:1 над Етър в 23 кръг.

„ Атмосферата на стадион „ Локомотив “ е доста добра сред играчи, треньор и управление. Мисля, че тези офанзиви идват от други места и целият да ни разконцентрират, както и да не печелим “, посочи още стражът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР