Вратарят на Левски - Пламен Андреев, най-вероятно ще се завърне

...
Вратарят на Левски - Пламен Андреев, най-вероятно ще се завърне
Коментари Харесай

Левски прави рокада на вратата за мача с Арда

Вратарят на Левски - Пламен Андреев, най-вероятно ще се завърне като титуляр под рамката на вратата в идното посещение на Арда. Младежкият национал пропусна последните 2 мача на отбора. При домакинския триумф с 1:0 над Черно море той изобщо не бе в групата, а по-късно изгледа загубата от Берое (1:2) в Стара Загора от аварийна в пейка.

В първия от изброените дуели капитанът Николай Михайлов, който го замести, се оправи добре. Той обаче не се намеси безапелационно и при двете попадения в мрежата му под Аязмото, макар че при тях нападатели на съперника оставаха сами против него.

18-годишният Андреев загуби титулярното си място след няколко следващи неуверени мача. Той имаше виновност при попадението на Руан Крус от Лудогорец (1:0) на „ Герена “. След това сбърка с едно излизане пред голлинията в дербито с ЦСКА (1:1) и норвежкият халф на „ алените “ - Джонатан Линдсет изравни. Андреев след това се отзова на повиквателна за младежкия народен тим и стартира като титуляр в еврокваликацията с Германия (2:3), в която позволи доста леко попадение, като потегли да улавя обикновена топка, само че тя мина през ръцете и краката му и спря в мрежата.

Тези му неточности накараха треньорския щаб на „ сините “ да даде на Андреев отмора, с цел да може да почисти главата си. След изявите на Михайлов в Стара Загора обаче младокът още веднъж е претендент за титуляр в Кърджали.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР