Вратарят на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за клубната

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за клубната
Коментари Харесай

Рожденикът Михайлов: Нещата се случват в Левски, дано подхлъзнем Лудогорец

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде особено изявление за клубната телевизия във връзка своя 31-и рожден ден. В него той си пожела „ сините” да донесат доста наслада на, както самичък се изрази, изстрадалите си почитатели.

Юношата на клуба, който парафира контракт до юни 2021 година, изрази убеденост, че сега тимът постепенно и праволинейно върви във вярната посока.

„ Супер е настроението. С момчетата направихме добър и обединен колектив. Естествено, още нощес ме поздравиха всичките. Нека всички, които обичаме Левски да бъдем живи и здрави.”

„ Как е на 31? Като на 30. Чувствам се зареден с сила за гонене на задачите, които сме си сложили. Този ден, естествено, е по-специален за мен. Така съм възпитаван от дребен. Това един прекрасен празник, само че би трябвало да осъществим и подготвителната стратегия. Довечера ще събера целия тим да се почерпим и да хапнем за здраве.”

„ В последните години по една или друга причина ми се случваше да бъда свободен този. Не е най-приятното, само че ние сме експерти, за това ни се заплаща. Дошли сме да вършим работа за клуба, който обичаме всички. Това е част от отговорностите ни. Остават още 2 другарски срещи и в сряда ще се приберем в България.”

„ Свършихме много работа като размер по време на тренировките, в това число и ние, вратарите. Пробвахме много нови неща. Има още тежест, изтощени сме, много огромно бягане като размер. Нормално е да сме душевен леко затормозени, само че сме привикнали. Свършихме, мисля, добра робато. Треньорското управление би трябвало да е предостатъчно. Имаше някои дребни болежки като тези на Живко Миланов, само че нищо обезпокоително.”

„ Контролите са чисто физически да свършиш работата и почти да изглеждаш добре, както и треньорът да види, че опитваш да изпълниш вижданията му. Оттам нататък – резултати, стоене, доста пропуски – естествено, че ще ги има. И двата мача, за жалост, ги загубихме с 0:1, само че това бяха два мача, в които да работим най-вече физически и душевен. Имаме още 2 мача, в които да търсим резултат, тъй като би трябвало към този момент да трупаме и самочувствие. Не остава доста време до началото на сезона.”

„ Всички желаят да се показват добре, освен юношите на клуба. Искаме постепенно и последователно, тъй като не може да стане на мига, да върнем Левски там, където му е мястото. Левски върви в вярната посока. Започват доста мачове, ще има ротации, което е обикновено. Съперниците дали купуват футболисти, това не ни интересува. Ние си гледаме нашата градинка.”

„ Ружомберок не го познавам като тим. Като чуя, че са словаци, е ясно, че ще бъдат здрави физически. Жребият не е елементарен, само че кой е бил през последните години? Ще опитаме да ги отстраним, това е. Жалко е, че вторият мач ще е без аудитория. Клубът и тимът изтормозиха почитателите доста през последните години, по тази причина заслужават малко наслада. Загуби постоянно ще има, ще има и разочарования, само че е значимо да виждат, че тимът върви в вярната посока. Правят се много промени – някои по-бързо, а други по-бавно. Поне съгласно мен вървим в вярната посока и до няколко години ще е напълно друго.”

„ Лични цели постоянно си слагам. Първото, което постоянно си поисквам, е да бъдем здрави, както и доста триумфи с Левски. Дай Боже, да влезем в мечтаните групи на Лига Европа. Да бъдем и заслужен съперник на хегемона през последните години у нас Лудогорец и също по този начин да играем добре против тях, в случай че може, както се споделя, да ги подхлъзнем.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР