Вратарят на Интер Андре Онана е спокоен и няма притеснение

...
Вратарят на Интер Андре Онана е спокоен и няма притеснение
Коментари Харесай

Онана: Сити може би е най-добрият отбор, но ще трябва да го докаже

Вратарят на Интер Андре Онана е спокоен и няма терзание от това, че на следващия ден ще се изправи против звездната офанзива на Манчестър Сити във финала в Шампионската лига. “Нерадзурите ” са посочени за новобранец в дуела с “гражданите ”, само че стражът не е на това мнение и счита, че няма да е елементарно, само че той и неговите съотборници имат всички шансове да се поздравят с триумф в шампионата.

“Спокоен съм преди дуела, няма никакъв напън върху мен и моите съотборници. Знаем, че няма да е елементарно, само че по-голямата част от напрежението е върху тях. Ние сме огромен тима, тъй че е обикновено да има упования и към нас. Когато тим като Интер стигне край, той би трябвало да го завоюва. Когато погледнете обстановката, то няма по какъв начин да сме новобранци, тъй като историята приказва сама за себе си, ” изясни своята позиция камерунецът.

След това Онана бе безапелационен, че не се тормози по никакъв метод от Ерлинг Холанд съответно, който през този сезон още веднъж е същинска голова машина и досега има впечатляващите 52 гола на своята сметка във всички шампионати.

“В този живот се опасявам единствено от Бог и не го виждам на никое място по терена. Хората са просто хора. Те евентуално са най-хубавият тим в света, само че ще би трябвало да го потвърдят в събота. Ние ще бъдем там, с цел да пазиме и представляваме Интер, само че и с цел да напишем още една страница от историята. Няма да ни е елементарно, само че те ще би трябвало да потвърждават, че са най-хубавите в света. Дузпи? Много добр, доста съм добър в тях. Аз нямам терзания да се изправя против никого, освен против Сити. Всички сме огромни играчи и знаем по какъв начин се играят финали, ” съобщи Онана.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР