Вратарят и капитан на Ню Йорк Рейнджърс Хенрик Лундквист заяви

...
Вратарят и капитан на Ню Йорк Рейнджърс Хенрик Лундквист заяви
Коментари Харесай

Хенрик Лундквист не знае дали ще остане в Рейнджърс до края на кариерата си

Вратарят и капитан на Ню Йорк Рейнджърс Хенрик Лундквист съобщи пред шведския вестник " Експресен ", че не е сигурен, че ще приключи кариерата си в клуба, в който играе от 2005 година, когато се причисли към Националната хокейна лига.

" Не знам дали ще остана в Рейнджърс до края на кариерата си ", сподели 37-годишният вратар, който има още два сезона от сегашния си седемгодишен договор.

" Имам още две години контракт и моето предпочитание постоянно е било да остана в Ню Йорк, само че на моята възраст нищо не е несъмнено. Аз съм наясно с това, което желая, само че в случай че клубът има други проекти, аз ще би трябвало да ги чуя. Нищо не зависи единствено от мен. Понякога фантазиите не се сбъдват, само че ще забележим какво ще стане. Сега напълно съм фокусиран върху идното международно състезание ", сподели още шведският национал.

През този сезон, който е 14-ти следващ за него в НХЛ, Лундквист изигра 52 мача, като позволи по 3,07 гола на мач и спасяваше по 0,907 % от ударите към мрежата си, което са най-лошите индикатори в цялата му кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР