Връстникът на торите Зак Голдсмит получи забрана да шофира, след

...
Връстникът на торите Зак Голдсмит получи забрана да шофира, след
Коментари Харесай

Връстникът на торите Зак Голдсмит получи забрана да шофира, след като беше хванат да кара с превишена скорост 11 пъти за 2 години

Връстникът на торите Зак Голдсмит получи възбрана да кара, откакто беше заловен да кара с превишена скорост 11 пъти за по-малко от две години.

49-годишният някогашен член на кабинета също беше наказан да заплати £8 200. В един случай той е пътувал със скорост 75 благи в час във краткотрайна зона от 50 благи в час по M4, Уестминстърският магистратски съд изслуша.

Той наруши рестриктивните мерки на скоростта в своя хибриден електрически Volkswagen Golf по лондонските пътища в Падингтън, Челси и Туикенъм сред април и ноември 2023 година Той също по този начин е заловен да кара с превишена скорост на две автомагистрали, последно през декември, заяви съдът. Докато лишаваше Голдсмит от право да кара, окръжният арбитър Даниел Стърнбърг предизвести, че водачите, които карат с превишена скорост, „ отделят повече нездравословни излъчвания “ даже в хибридни и електрически коли.

Голдсмит, който се опита да стане кмет на Лондон през 2016 година, преди този момент беше спести възбрана за шофиране, откакто натрупа 12 точки в кн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР