Връщането на Сатурн е основна тема за обсъждане в музикалната

...
Връщането на Сатурн е основна тема за обсъждане в музикалната
Коментари Харесай

Всичко за завръщането на Сатурн и как да се справите с него

Връщането на Сатурн е съществена тематика за разискване в музикалната промишленост в последно време - само че какво тъкмо съставлява то? 

(Във видеото може да научите повече за: Колко дълъг е един ден на Сатурн)

Това астрологично събитие се случва на всеки 27 до 29 години, когато планетата Сатурн се завръща на точното място, на което се е намирала по време на вашето раждане. 

Тъй като нормално се пада директно преди 30-ия, 50-ия и 80-ия рожден ден, този интервал от живота на индивида постоянно може да се усеща много безреден - само че бъдете сигурни, че той идва и с огромно израстване и зрялост. 

За да научим повече за астрологичния пренос, упоменат в песни като " Deeper Well " на Кейси Мъсгрейвс и " Saturn Returns Interlude " на Ариана Гранде, PEOPLE беседва с астролога и създател на бестселъри Лиза Стардъст, с цел да получим тяхната информация. 

От това по какъв начин да определите своето завръщане на Сатурн до това по какъв начин то ще се отрази на живота ви - ето всичко, което би трябвало да знаете. 

Какво е завръщането на Сатурн?

Според " Звезден прахуляк " Сатурновото завръщане настава, когато планетата Сатурн се връща " на мястото, степента и знака, на които се е намирала по време на вашето раждане ". Шестата планета от Слънцето, Сатурн постоянно е именуван " Господарят на кармата ". 

in the 10th House: Career and reputation are popular focuses for Saturn Return in the 10th, but really this is all about a sense of purpose for an individual. There are a lot of revaluating and itching thoughts during this time about past ambitions.
— Cosmic Love (@astrolovecosmos)
" Наричат Сатурн господаря на дилемите, тъй като става дума за отговорност, власт, дисциплинираност, самоконтрол " , споделя Стардъст за астрологичното значение на планетата.

" Понякога се опасяваме да вършим нещата, които са най-хубави за нас, единствено тъй като би трябвало да излезем отвън рамките на това, което сме привикнали да вършим " , споделя астрологът.

Кога би трябвало да очаквате завръщането си на Сатурн? 

Завръщането на Сатурн се случва на всеки 27 до 29 години и половина , когато планетата Сатурн се изравнява с позицията на Сатурн в рождената ви карта, която се дефинира от датата, часа и мястото на раждането ви. 

Можете да употребявате приложения като Co - Star и TimePassages, с цел да разберете рождената си карта, а на уеб сайтове като има калкулатори за установяване на точния ви Сатурнов завой. 

По предписание, в случай че наближавате края на 20-те си години, евентуално преживявате първия си подобен. 

Какво се случва по време на връщането на Сатурн?

За тези, които претърпяват първото си завръщане на Сатурн, това евентуално ще бъде значим интервал на израстване, защото ще премахнете пречките по пътя си към реализиране на задачите си. 

" Тъй като Сатурн е такава кармична планета, която изисква от нас да поставим труд, с цел да получим награди, в действителност е значимо да се научим по какъв начин да пораснем по време на първото си завръщане на Сатурн " , отбелязва Стардъст.

" Така че ще се отървем от хора, които не са ни от изгода, да вземем за пример от токсичните ни другари. Също по този начин ще се научим, че не можем да се забавляваме всяка вечер до три часа сутринта и да се търкаляме на работа разхвърляни. Трябва в действителност да поставяме старания в кариерата си. Трябва да се съсредоточим върху нещата, които желаеме да реализираме " , споделя астрологът. 

По думите й първото завръщане на Сатурн е в действителност нахлуване в зрелостта.

" А Сатурн е планета, която ще ни ревизира на всеки няколко години, с цел да се увери, че си вършим работата. Така че е значимо да отбележим, че постоянно ще имаме тази планета, която е ритуал за прекосяване в доста връзки, с цел да се уверим, че сме на прав път " , споделя Стардъст.

По какво се разграничават второто и третото завръщане на Сатурн?

Докато Стардъст разказва първото връщане на Сатурн като " нахлуване в зрелост ", второто и третото връщане на Сатурн се разграничават леко. 

Според Стардъст второто връщане на Сатурн, което се случва в средата на 40-те години, бележи " втората фаза от живота ни ", когато хората нормално стартират да възнамеряват пенсионирането си.

" Сега, откакто сме свършили работата, тъй като Сатурн желае от нас да работим интензивно, вложили сме сила в кариерата си, къде се виждаме, когато се пенсионираме? Как желаеме да изживеем годините си на здрач? Звезден прахуляк споделя за този съответен миг.  Виждате, че доста хора възнамеряват пенсионирането си по време на второто си връщане на Сатурн. Много хора също по този начин се питат дали въобще желаят да продължат да работят в същата компания или желаят да стартират напълно ново начинание, тъй като в този момент хората се пенсионират по-късно в живота си " , безапелационна е Стардъст. 

Третото връщане на Сатурн, което нормално настава през 80-те години, е " време за размисъл и съзерцаване ".

" Поглеждате обратно в живота си и се уверявате, че сте изпълнили всичко от листата си с стремежи. Освен това сте заобиколени от другари и семейство, които обичате, и се пробвате да изживеете остатъка от живота си без страдание " , заключи астрологът.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР