Връщането на Божков и убийството на Алексей Петров имат едно

...
Връщането на Божков и убийството на Алексей Петров имат едно
Коментари Харесай

Криминален журналист: Тепърва се оформя поредица от поръчкови убийства

Връщането на Божков и убийството на Алексей Петров имат едно общо - превръщането на една политическа власт във финансова. Извършва се ремонт на статуквото и на обвързваните с него корупционни правила.
Разликата е, че говоренето за войната е комфортно прикритие за това. Тепърва се оформя една поредност от поръчкови убийства. Това е търкане на човешката памет за мърсотиите от кухнята на прехода, които се вършат от тайните служби - сегашни и някогашни фрагменти и неколцина корумпирани от висшите етажи на властта. Неслучайно и обосновано Васил Божков се опасява за своята сигурност. Това съобщи престъпният публицист Анна Заркова в ефира на Българска национална телевизия във връзка завръщането на Васил Божков в България. 
По думите ѝ прокуратурата повече се интересува не от това, че Божков е плащал такса " успокоение " и е лобирал за закони, а от това какви ги е дробил с Пригожин. Има една добра вест и това е, че до края на септември той би трябвало да бъде разпитан от американските служби, сподели още тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР