Враждата между Райън Гарсия и Оскар де ла Оя все

...
Враждата между Райън Гарсия и Оскар де ла Оя все
Коментари Харесай

Стартира съдебно дело между Райън Гарсия и Де Ла Оя

Враждата сред Райън Гарсия и Оскар де ла Оя към момента продължава, само че в този момент и двамата са намесили юристи. Преди седмица правният екип на Гарсия изпрати писмо до промоутърите на Голдън Бой на Дела Оя, в което се твърди, че има нарушавания на техния контракт, което прави невалидно съглашението им.

Като такива, Golden Boy дадоха отговор, като заведоха дело против Гарсия и неговия юрист и консултант Гуадалупе Валенсия, с искане да изпълнят контракта си.

В изказване на Golden Boy, предоставено на ESPN, се сподели: „ Golden Boy се гордее, че е работил с Райън Гарсия през последните няколко години и че му е оказал помощ да израсне като голяма звезда, което докара до най-голямото боксово Pay Per View събитие от години единствено преди два месеца “

„ С това  ние се стремим да подсигуряваме, че Райън и неговият екип ще изпълнят остатъка от контракта му, контракт, който самият Райън назова „ една от най-доходоносните боксови покупко-продажби за вероятност в историята на спорта “.

„ Оттогава Райън се трансформира в законен кандидат и ние ще продължим да представяме на Райън най-хубавите вероятни съперници, които в последна сметка могат да ни отведат по пътя към международната купа. “

Всичко това беше подтикнато, защото Гарсия има вяра, че е бил зарязан от своя тим при загубата му против Джервонта Дейвис, заради това, че Де Ла Оя и други членове на Golden Boy Promotions не участваха на конференцията след борбата.

Де Ла Оя отговори на мненията на Гарсия в Twitter, казвайки: „ Wtf @RyanGarcia, изминаха съвсем два месеца, а ти към момента плачеш за пресконфернцията? Вината за загубата ти е в ТЕБ и твоя „ консултант “ Лупе. Той е единствено един, който те е предиздвикал да приемеш тази БЕЗУМНА уговорка за рехидратация и ТОВА е повода да загубиш. Човек. Приеми го. "

По подигравка на ориста самото дело съставлява нарушаване на самото съглашение, което Golden Boy се стреми да наложи. Това е явно възмездие на писмо, в което се разказват многочислени изказвания за нарушавания на контракта от Golden Boy. "

„ Вместо да се занимава с тези съществени проблеми посредством ходатайство (както се изисква по договора), Golden Boy се втурна към съда, с цел да съди своя войник. Разбира се, ние ще отговорим на тази операция и изцяло ще използван всички договорни права на Райън против Golden Boy като както и неговите права според щатския и федералния закон. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР