Враговете на прокуратурата искат да блокират нейната дейност чрез законодателни

...
Враговете на прокуратурата искат да блокират нейната дейност чрез законодателни
Коментари Харесай

Гешев: Враговете на прокуратурата искат да блокират дейността ѝ чрез законодателни промени

Враговете на прокуратурата желаят да блокират нейната активност посредством законодателни промени. Това уточни обвинител №1 Иван Гешев в Ихтиман, където се организира спецакция по линия на битовата престъпност, представен от БГНЕС.

Главният прокурор дефинира като безочливост настояването за промени в активността на прокуратурата от страна на юристи на подсъдими.
Гешев за „ Барселонагейт “: Не разделяме хората дали са министри, министър председател, депутати Той добави, че не може да се ангажира дали и по кое време ще бъде разпитан министър-председателят
По думите му сега доста хора имат интерес от слаба и неработеща прокуратурата. „ Лица, които вие медиите наричате олигарси, желаят неработеща прокуратура”, съобщи още Гешев.

Отговорът на Гешев обаче е, че прокуратурата ще продължи да работи, по този начин, както до момента.

„ От тук нататък имаме една гранична линия – от едната страна са ползите на хората, които ние считаме да пазиме, от другата страна са нарушителите и олигарсите. А политиците – президент, министър председател, депутати, би трябвало да решат коя страна избират”, сподели още Иван Гешев.
Иван Гешев: Ще се направи цялостна инспекция на приватизацията на Пловдивския панаир Ще се снемат пояснения от всички забъркани лица, добави той
По мотив екстрадицията на Васил Божков, който е в Обединени арабски емирства, Иван Гешев сподели, че и прокуратурата, и българската страна са си свършили работата.

„ Говорено е с тамошната прокуратура на високо равнище. Топката е в друга държава”, сподели основният прокурор.
Поредна акция: Претърсват се ромски махали в община Стамболийски До момента са формирани 15 досъдебни производства
Днес на територията на общините Ихтиман и Костенец се организира профилирана полицейска акция по линия на битовата престъпност. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че досега има 10 арестувани лица в двете общини.

Задържан е и 1 кг марихуана, както и цигари без бандерол. По-късно управляващите ще обобщят резултатите от дейностите в региона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР