Врагът ни няма смелост да признае поражението си и да

...
Врагът ни няма смелост да признае поражението си и да
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Врагът се страхува да признае поражението си и да напусне страната ни

" Врагът ни няма храброст да признае провалянето си и да напусне нашата татковина ", това сподели украинският президент и висш главнокомандващ на въоръжените сили на страната Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, написа вестник " Украинская истина ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6358
Държавният глава в обичайното си послание към съгражданите си съобщи: Руската федерация усети на гърба си каква е силата на актуалната артилерия. Окупаторите няма да имат сигурен гръб на територията на Украйна. Те схванаха, че интервенциите на нашите разузнавачи са доста по-успешни всяка една тяхна специфична интервенция (както Москва назовава нашествието си против Украйна).

" Руските бойци, както знаем от прихванатите диалози, се опасяват от нашите бойци. Втората по бройка войска в света се бои от украинците и нейната боеспособност се държи на безкрайните оръжейни ресурси от времената на Съветския съюз ", добави Зеленски.

" Руските военни нямат стратегическа мощ, те не схващат какво вършат в Украйна. Окупаторите нямат и капка храброст да признаят провалянето си и да изоставен Украйна ", съобщи президентът.

По думите на Зеленски Украйна може да се пази, да се възвърне от разрушенията и да реализира своите външнополитически цели. " Когато милиони хора работят в името на нашата благородна концепция, ние ще реализираме набелязаните цели ", безапелационен бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР