Връчването на наградите Златен глобус 2023 започна в Лос Анджелис,

...
Връчването на наградите Златен глобус 2023 започна в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Кой взе награди от „Златен глобус” 2023?

Връчването на премиите " Златен глобус " 2023 стартира в Лос Анджелис, като церемонията се заврърна в цялостния си искра след двегодишно спиране.

 

Въпреки спекулациите, че доста звезди няма да участват на тазгодишната гала, множеството от спечелилите получиха персонално премиите си.

Сред първите спечелили на вечерта бяха Ке Хюй Куан и Анджела Басет - спечелили награди за най-хубав артист и актриса в поддържащи функции.

 

 Добави изложение

 

Куан е разгласен за най-хубав артист в поддържаща роля за осъществяването си във кино лентата " Everything Everywhere All At Once ".

 

 Добави изложение

 

Звездата, която играе като дете дружно с Харисън Форд в режисирания от Стивън Спилбърг филм " Индиана Джоунс и храмът на обречените ", се разчувства, до момента в който приемаше трофея.

" Възпитан съм в никакъв случай да не не помня от кое място съм пристигнал и постоянно да помня кой ми е дал първата опция. Толкова съм благополучен да видя Стивън Спилбърг тук довечера ", сподели той.

 

Басет, която завоюва премията за най-хубава поддържаща актриса за осъществяването си във кино лентата " Уаканда вечно " , употребява благодарствената си тирада, с цел да отдаде респект на починалия Чадуик Босман, който взе участие в първия филм за Черната пантера.

 

" Тръгнахме на това странствуване дружно с обич. Всеки ден бяхме заобиколени от светлината и духа на Чадуик Босман ", сподели тя.

" Тази историческа поредност за Черната пантера е част от неговото завещание, към което той ни оказа помощ да се насочим. Показахме на света по какъв начин наподобяват чернокожото единение, водачеството и любовта оттатък, зад и пред камерата "

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР