Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде взета най-тежката мярка

...
Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде взета най-тежката мярка
Коментари Харесай

Съдът във Враца остави в ареста 4-мата, стреляли по шофьор и направили опит за грабеж до Оходен

Врачанският областен съд през днешния ден постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените М. М., Д. Д., С. И. и Т. Х., и четиримата от обитаеми места в община Дулово. Четиримата са привлечени като обвинени от Окръжна прокуратура – Враца за това, че на 12 януари т. година към 3.50 ч. в землището на Оходен е изработен опит да бъдат отнети непознати движими движимости от владението на турския жител Т. Ч., управлявал товарен автомобил „ Мерцедес “, без негово единодушие, с желание незаконно да бъдат присвоени, като за това е използвана мощ (произведени са изстрели от въздушно оръжие и е счупено странично стъкло на товарния автомобил) и опитът е останал незавършен по независещи от дееца аргументи.



За закононарушението, за което четиримата са привлечени, като обвинени, в закона се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. 
Съдът одобри, че са налице всички, изискуеми от закона, предпоставки за вземането на най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ по отношение на обвинените.
Определението на Окръжен съд – Враца може да се апелира и стачкува в тридневен период пред Апелативен съд – София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР