Врачанка, която проституира заедно с четирите си дъщери, разказа потресаваща

...
Врачанка, която проституира заедно с четирите си дъщери, разказа потресаваща
Коментари Харесай

Потресаващо! Вижте разтърсващата изповед на врачанка, която проституира заедно с 4-те си дъщери

Врачанка, която проституира дружно с четирите си дъщери, описа потресаваща си изповед за живота на улицата.
„ 300 пъти по-добре е да продаваш тялото си, в сравнение с да чистиш кофите. Парфюмирана си, гримирана, накипрена, накичена… и знаеш, че ще изкараш пари. Цялото семейство сме проститутки. И аз, и четирите ми дъщери “, споделя се 41-годишната Диляна Михайлова.
Бившата работничка във врачанския текстилен комбинат не се тормози да признае, че изкарва прехраната си на автомагистралата. За Диляна и дъщерите проституцията не е срамна работа. Тя се е трансформирала в фамилен бизнес, който петте дами ръководят с лекост. Изкарват съществени приходи от по няколко хиляди лв. на месец. Не се регистрират на сводници, не заплащат налози и не ровят в джобовете си за стотинки, когато заплащат сметката си в магазина. Семейството проститутки постоянно e добре облечено, поддържано, нахранено и задоволено от живота. Жените са поели ориста си в свои ръце и не чакат някой да взема решение вместо тях.
„ Колко пъти вървя до борсата да си диря работа и всеки се прави на вманиачен. Предлагат ми все такава работа, дето не ми изнася. Последния път ми дадоха един чувал и ми споделиха, че ще вървя около контейнерите да групирам боклука”, поклаща глава Диляна.
Жената е наясно, че главното обучение и приключеният 10-и клас в Текстилния колеж в Мездра й подсигуряват непрестанно място в описите с безработни и не претендира за друга по-висококвалифицирана работа, само че има условия – държи, в случай че чисти, най-малко да не са уличните кофи. Преди време 41-годишната врачанка се оказва с няколко заема и никакви доходи. Детските надбавки от по 35 лв. на дете не стигат даже за едно извършване на покупки в магазина. За да почисти борчовете си и да стартира да живее обикновено, Диляна би трябвало или да излезе на автомагистралата, или да завоюва шестица от тотото. Вместо да бъде модел за подражателство на четирите си по-големи дъщери, които от години продават младите си тела, майката на общо 7 деца потегля по техния път.
Дъщеря Вяра още упреква себе си и сестрите си за крайната стъпка на майка си.
„ Ние я оставихме и по тази причина излезе. Преди работехме за други хора. Сега единствено за себе си. Така оказвам помощ и на майка ми, и се устоявам без проблеми. Може ли жена на тия години да върви да чисти кофите. Цяла Враца я познава, няма да го разреша никога”, повдига плещи 22-годишната брюнетка и продължава да бели печените чушки за фамилната вечеря.
Втората щерка на Диляна си спомня по какъв начин като тийнейджърка непрекъснато бягала от вкъщи си, с цел да работи на улицата.
„ Майка ми ме биеше. Пребиваше ме. Аз отново бягах, отивах и работех при сводници…”, поклаща глава красивото момиче.
От обществените служби и полицията във Враца имат друга доктрина за старта на кариерата на четирите сестри. Общински чиновници си спомнят по какъв начин постоянно прибирали от автомагистралата четирите сестри Ели, Вяра, Боби и Емилия. Връщали ги на майка им и час по-късно още веднъж откривали децата на пътя. Тогава малолетните девойки получавали непретенциозен хонорар от пет лв. дневно, лъскави облекла за работа, кафе и кутия цигари.
Години по-късно, към този момент професионалистки, младите дами са не запомнили тежките времена и се радват на благополучието си в сегашното. Казват, че не броят парите, които изкарват на месец. Дневната им отплата е сред 200 и 500 лева Не заплащат на сводник, страната не удържа налози и осигуровки, а прибират суха пара.
Нито Диляна, нито някоя от дъщерите й желаят да трансформират досегашния си метод на живот. Харесва им да ръководят всекидневието си, да избират по кое време да работят, да се качват на личния си автомобил и да се самокомандироват за Околовръстното на София.
„ Добре ми е, пари си изкарвам. Не съм подвластна от който и да било. Не може майка ми цялостен живот да ме храни и да ме пои “, избърсва челото си с ръка момичето, което неотдавна е и глава на семейство. Издържа освен детето си, само че и майка си, която от месец е в отпуска.
„ Няма по какъв начин. Ако разчиташ на страната, умираш от апетит. Много скъпо е станало. Тук е пъкъл. Детските са едвам 35 лв.. Не стигат и за едно извършване на покупки в хранителен магазин, а маратонките на брат ми костват 135 лева “, кима към вратата младата жрица на любовта и добавя, че с помощта на майка им 14-годишният младеж разполага и със личен преносим компютър.
„ Как щеше да стане другояче, в случай че не излизахме на автомагистралата? Самият той ми сподели един път: „ Мамо, не се срамя, че си продажница. Щях да се срамя, в случай че вървя със скъсани обувки. “ И е доста прав “, обобщава със спокоен звук 41-годишната жена, до момента в който прибира в дамската чанта новия си съвременен телефон. Поредната екстра, която може да си разреши с приходите от „ фамилния бизнес “.
Не всеки може да работи на улицата, безапелационни са дамите от фамилията на Диляна. За да станеш продажница, би трябвало да притежаваш доста способности. Красотата и младостта постоянно са преимущество, само че в случай че не си добър психолог и нямаш метод към клиентите, конкуренцията ще те изхвърли от пазара.
„ От всяко дърво свирка не става. Има девойки на по 20 години, само че клиентите бягат от тях. Може и да съм по-стара, само че знам по какъв начин да подходя. Трябва да имаш стоманени нерви, да си толерантен, да имаш по-културни маниери. Като спре човек, да кажеш някоя богатства дума: „ Ще работиме ли? Хайде, пиленце… “ Трябва ти нюх “, разкрива тайните на занаята Диляна.
Външният тип също е от голяма важност. Петте дами харчат солидни суми за облекла, бижута и козметика.
„ Не може да идеш по пижама на пътя! Кой ще ти спре? Контиш се и тръгваш. Слагаш туника, изкарваш циците, слагаш стъклените токчета “, подсмихва се жрицата.
Работят и бременни до деветия месец. За шестте години трудов стаж на автомагистралата втората щерка на Диляна Вяра е натрупала постоянен опит и високо самочувствие. На пътя момичето се усеща като вкъщи. Няма проблеми да работи даже и до момента в който е бременна с второто си дете. За фината брюнетка бременността и проституцията не са нито странна композиция, нито извънредно състояние, а още по-малко резултат на извратено схващане. Това е бонус – гаранция, че ще има по-голям оборот.
„ Има време, до момента в който ми проличи, че съм бременна. Работила съм и с първото. До 9-и месец бях на пътя. Клиентите повече обичат бременни. Късат се. Един след различен стопират “, обобщава с еднакъв звук 22-годишното момиче.
В педофилски скандал с възрастен американец се забъркват две от дъщерите на Диляна преди 8 години. По-късно Окръжният съд във Враца постановява 3 години условна присъда на 70-годишния американец Юджийн Мейнард. Мъжът е махленски в педофилия, откакто в жилището му в България са открити стотици фотоси с порнографско наличие. „ Звездите “ на фотосесията са 3 малолетни девойки от града. Две от тях се оказват дъщери на Диляна, която по това време се грижи за по-малките си деца. Трите снимани девойки са на възраст сред 12 и 14 години. Възрастният американец е упрекнат в владеене на нецензурен материали с малолетните деца, както и в блудничество с тях. Съдът признава Мейнард за отговорен и постановява подсъдимият да заплати по 1000 лева санкция за всяко от децата, с които е блудствал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР