Впоследните часове стана ясно, че аржентинският колос Ривър Плейт е

...
Впоследните часове стана ясно, че аржентинският колос Ривър Плейт е
Коментари Харесай

Ето колко иска ЦСКА от Ривър Плейт за Кайседо

Впоследните часове стана ясно, че аржентинският исполин Ривър Плейт е евентуално да притегли голмайстора на ЦСКА – Жорди Кайседо. Информацията пристигна от ESPN, откакто се удостовери, че „ милионерите “ са се провалили в договарянията за Валентин Кастеянос от Ню Йорк Сити, защото самият футболист на американците е решил, че е по-добре да продължи кариерата си в Съединени американски щати, в сравнение с „ Ел Монументал “.

Веднага след неуспеха в диалозите с 23-годишния Кастеянос, то шефовете на гранда от Буенос Айрес са се ориентирали към втория мечтан в трансферната си листа за заместител на Хорхе Караскал, който ще поеме да играе в съветския ЦСКА Москва.

Точно името на Жорди Кайседо е било сложено под №2, а TNT Sports оповести и сумата, която ЦСКА е поискал от четирикратния притежател на Копа Либертадорес. От родния клуб са поискали пет милиона $, с цел да склонят да се разделят с еквадорския си голмайстор, който има 12 гола в 16 мача до този миг през сезона с екипа на „ алените “.

Първият формален мач за тима, воден от Стойчо Младенов, е на 13-и февруари, като " алените " ще гостуват на Локомотив София в отсрочена среща от есенния дял на efbet Лига. До този миг през зимния трансферен пазар ЦСКА оформи два прехвърлянето на офанзивни футболисти, откакто отборът се укрепи с услугите на Маурисио Гарсес и Браян Морено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР