Впечатляващите 126 корпоративни инициативи с кауза се състезават за Наградите

...
Впечатляващите 126 корпоративни инициативи с кауза се състезават за Наградите
Коментари Харесай

126 корпоративни инициативи с кауза се състезават за Наградите за отговорен бизнес 2023

Впечатляващите 126 корпоративни начинания с идея се състезават за Наградите за виновен бизнес за 2023 година. В 21-вото издание на най-утвърдения и влиятелен народен конкурс за корпоративна обществена отговорност, стабилно развиване и разнообразие аплайваха общо 82 компании * , оповестиха уредниците от Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ).

Годишните награди за виновен бизнес дават влиятелна платформа за виновните компании и техните сполучливи и вдъхновяващи акции в поддръжка на хората, обществото и природата, осъществени през миналата година.

Българският конгрес на бизнес водачите провежда влиятелния конкурс eжегодно от 2003 година насам, с цел да насърчи положителните ESG практики и да разпространява корпоративните стратегии с най-голямо влияние. В надпреварата с мото „ Дай добър образец “ вземат участие компании от всички браншове на стопанската система от цялата страна без значение дали са членове на БФБЛ или не. Така състезанието дава необятна и представителна картина на ангажираността на частния бранш с решаването на редица публични провокации.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР