Впечатляващи гласове, пленителни истории и харизма, достойна за сцената на

...
Впечатляващи гласове, пленителни истории и харизма, достойна за сцената на
Коментари Харесай

Тази вечер по NOVA: Любо Киров се явява на прослушване за пети сезон на X Factor

Впечатляващи г ласове, пленителни истории и харизма , почтена за сцената на X Factor ще превземе ефира на NOVA довечера, тъкмо в 20:00 ч. Саня, Заки, Любо и Криско ще се срещнат за първи път с претендентите за огромната сцена на музикално шоу № 1, а феновете ще се допрян до някои от най-вълнуващите и занимателни моменти на кастингите и сътворението на звездите. Очарователният тандем на водещит е Алекс и Мария ще показа страстите зад кулисите, трансформирайки театралната тресчица в същинска еуфория.  
 X Factor NOVA
„ От седемгодишна възраст бленувам да вземам участие в X Factor “, показа пътя на своите фантазии и огромния триумф Луиза Джонсън пред камерата на " Събуди се " в деня на старта на шоуто.

„ X Factor промени живота ми “, споделя победителката в X Factor UK 2015 Луиза Джонсън

„ Преди време имах опция да чуя осъществяването на Михаела Маринова и Джеймс Артър. Надявам се да дам потребни препоръки на участниците в шоуто тази година “, описа победителката от X Factor 2015 UK, която ще бъде специфичен посетител на Саня в Къщите на съдиите .
 X Factor NOVA
Довечера, тъкмо в 20:00 ч. в окална група от четири девойки ще се появи пред жури и аудитория, с цел да показа дългия път до присъединяване в обичаното й шоу.
Любо Киров ще се яви на прослушване пред своите сътрудници, с цел да даде н езабравим образец на разчувстваните участници в кастинга.
 
Поп изпълнителят ще влезе в ролята на колеблив претендент, който ненадейно ще изненада присъстващите в залата.
 X Factor NOVA
17-годишно момиче ще се дойде от Германия , с цел да потвърди любовта към България и музикалната сцена, а участник от Испания ще потърси шанса на международния шлагер Despasito за своята поява. Друг шлагер в лицето на VIVA на Дана Интернешънъл ще се трансформира във визитка на един от участниците. Димо Лесевки ще избере ембелматичното парче, с цел да показа себе си с рефрен, който екипа на шоуто дълго ще припява.
 
Новият сезон в ефира на NOVA стартира с тройна доза развлечение

Какъв ще бъде изборът на журито? Кои ще бъдат първите претенденти, които ще се насочат към идващия стадий? – ще научите тази вечер, по време на старта на пети сезон на X Factor в 20:00 ч. по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР