Впечатляващата визия е половината успех на всяко шоу. И Русия

...
Впечатляващата визия е половината успех на всяко шоу. И Русия
Коментари Харесай

Руснаците зад невероятните спектакли на Били Айлиш, RHCP, The Weeknd и други

Впечатляващата визия е половината триумф на всяко шоу. И Русия си има водачи в тази сфера.

Те са търсени измежду западните шоу звезди и основават грандиозни спектакли за милиони долари.

Канадският артист The Weeked е 22-23 септември ще приключи с концерт в родния Торонто своето турне The After Hours till Dawn Tour. Видеосъпроводът на двучасовото шоу е поверен на съветското студио за мултимедии и дизайн „ Сила света “ („ Силата на светлината “), което от дълго време работи със звезди от международния шоубизнес. Видео наличието на студиото съпровождаше всички осъществявания по време на шоуто: на голям IMAX екран се появяваше гледка на града, която сменяше формата и цвета си според от парчето, ритъма и мелодията.

 Шоуто на The Weeknd 

Шоуто на The Weeknd Legion Media

Според концепцията The Weeknd минава от пъкъла в парадайса през разрушени градове, където се виждат очертанията на разнообразни мегаполиси (например, популярната телевизионна кула в Торонто). В центъра на концепцията е оптическата заблуда, при която границата сред действителните физически обекти и проектираната повърхност става неразличима. Зрителят не може да разбере къде димът е същински и къде е просто екранен; къде се употребява пиротехника и къде мълнията е нарисувана.



Шоуто на  The Weeknd  /Legion Media

„ Сила света “ надалеч не са единствените търсени видео актьори на Запад. Разказваме ви за тях и за други впечатляващи задгранични планове на руснаци в областта на видео изкуството.
Гигантски Дрейк и реалистична лава
Първата западна звезда, с която подписват контракт „ Сила света “, е рапърът Дрейк през 2018 година. Руските светлинни дизайнери основават театралния дизайн на турнето му към албума Scorpion.



Prince Williams/Wireimage/Getty Images

В шоуто има доста ефектни детайли: реалистична лава, лична холографска проекция, гигантско баскетболно игрище и други изкушения. Например, в един миг Дрейк се оказва в пирамида от дронове, а в различен над главата му се носи кръст от светлина. Освен това, по самият актьор са сложени сензори и накъдето и да тръгне, наличието реагира на придвижванията му. Когато Дрейк върви по лед, той се напуква под краката му.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР