Впечатляваща презентация на луксозните хотели JW Marriott Mauritius Resort, Le

...
Впечатляваща презентация на луксозните хотели JW Marriott Mauritius Resort, Le
Коментари Харесай

На Мавриций - спите в един хотел, а ползвате ресторантите на три

Впечатляваща презентация на първокласните хотели JW Marriott Mauritius Resort, Le Méridien Ile Maurice и The Westin Turtle Bay Resort & Spa бе проведена в София от Емералд Травел, взаимно с сътрудници на туроператора от остров Мавриций.

 

Елегантното събитие се състоя в столичния Гранд хотел Милениум за подбран кръг представители на туристическия бизнес, а огромната изненада на уредниците бе лотария, която изпрати един от гостите на безвъзмездна отмора на райския остров, в един от показаните хотели.

 

Трите зашеметяващи петзвездни резорта, франчайз на международната компания Marriott International, са част от портфолиото на водещия български туроператор, който единствен в страната ни осъществя лични чартърни полети до екзотичната дестинация.

 

Те са включени и в стратегиите на Емералд Травел до остров Мавриций за сезон 2023-2024 с постоянни полети на Turkish Airlines от София и Варна през ноември, декември, януари и февруари, както и в новогодишната чартърна стратегия на туроператора с пряк полет от София на 26.12.2023.

 

Хотелите бяха персонално показани от Михаела Хосени, шеф по продажби и маркетинг на трите марката, които дават обещание най-голям клас първокласно екзотично преживяване на своите гости, обезпечено от безукорен личен метод в обслужването.

 

JW Marriott Mauritius Resort е перлата в короната на трите хотела. Живописно леговище с колониален жанр в югозападната част на Мавриций, заобиколено от величествения декор на като че ли кацналата в Индийския океан планина Le Morne Brabant, обект на международното завещание на ЮНЕСКО. 

 

Резортът предлага разнообразие от извънреден разкош в настаняването, от истински жилища и частни вили с невероятна панорама към океана и пряк достъп до тюркоазената лагуна до грандиозната с мащаба си, ултра първокласна ВИП резиденция Grand Beachfront Villa, ситуирана на океанския бряг с мек като пудра песъчлив плаж и формирана от четири вили, три от тях със независими басейни.

 

Своеобразен парадайс, потопен измежду тропическа растителност, който обезпечава умерено усамотение и персонално обслужване от ново потомство, включващо услугите на персонален иконом и шеф-готвач. Сред другите екстри на неповторимата резиденция са кухня, столова, огромен салон, кабинет, зала за телевизия и игри, фитнес зала с парна баня, лаундж бар навън и необикновен инфинити басейн със лична палуба.

 

 

Le Méridien Ile Maurice е ситуиран в северната част на острова, върху километър дълга плажна линия с пясък в цвят на слонова кост. Този хотел разкрива живата картина на Мавриций, в която се преплитат музи от локалните творби на изкуството до достоверните кулинарни усети на острова.

 

Кралският комфорт е в основата на неговата идея. Всички жилища са шикозни и разкриват удивително красива панорама към океана, а част от тях още веднъж оферират пряк достъп до плажа. Наскоро хотелът отваря изцяло актуализирано, извънредно крило Nirvana, с обособена идея „ Само за възрастни “, гарантираща спокойствието на гостите, които избират този вид отмора.

 

The Westin Turtle Bay & Resort Spa е място, на което природата и луксът хармонично съжителстват. Успешната формула на този хотел е в неговата задача да се погрижи за всичко, до най-малкия подробност, с цел да сътвори на гостите си една възхитително удобна среда за релакс и ентусиазъм.

 

Интересна част от концепцията му съставлява новаторската сложна терапия Westin Heavenly. Разбирайки жизненоважното значение на качествения сън, хотелът основава своя запазена марка кревати Westin Heavenly® Bed, проектирани със специфична плюшена конструкция в горната част на възглавницата за вярна опора и първокачествен комфорт.

 

В допълнение към лечението са и два забележителни продукта, които гостите употребяват по време на своята отмора. Единият от тях е Sleep Well лавандулов еликсир, кондензиран с подбрани етерични масла, които работят успокоително на сетивата и предизвикват ревитализацията. Другият съставлява меню за добър сън от селектирани храни с аминокиселини, витамини и минерали, подобряващи съня и възобновяване.

 

Специално време от презентацията бе отделено на гастрономическото благосъстояние на трите хотела и по-детайлно на тяхната обща идея 14 Destination Dining Restaurants. Тя съставлява неповторима опция за гостуващите във всеки един от хотелите да се впуснат в удивително кулинарно странствуване, посещавайки общо 14-те изискани ресторанта на JW Marriott Mauritius Resort, Le Meridien Ile Maurice и The Westin Turtle Bay Resort & Spa, всички те с красива конюнктура и прелестни островни гледки.

 

Изкусителни менюта, изобилстващи от деликатеси на локалната и международната кухня. Известни началник готвачи от целия свят. Съчетания от пресни артикули и обичайни подправки. Най-добрата морска храна от Индийския океан. Запомнящо се тепаняки, епикурейски еликсири, фюжън кухня, невероятни кулинарни презентации… Да се опита всичко това и даже още повече е изключителна привилегия, която без подозрение заслужава вниманието на всеки, който възнамерява екзотична отмора на райския остров Мавриций.

 

Записванията по стратегиите на Емералд Травел за сезон 2023-2024 с постоянни полети на Turkish Airlines през ноември, декември, януари и февруари от София и Варна текат при мощен интерес, като за част от датите местата към този момент са изчерпани.

 

Наскоро туроператорът разгласи и своята обичайната новогодишна стратегия с пряк под наем полет от София на 26.12.2023 и портфолио от обезпечени хотели, която също притегля съществено внимание.

 

За повече информация, профилирана рекомендация при избор на хотел и професионално подпомагане за организация на отмора на остров Мавриций, можете да се обърнете към експертите по туризъм на Емералд Травел със питане по телефон или имейл, посредством контактната форма за питане на уеб страницата на туроператораwww.emerald.bg или като посетите офисите в София, Варна или Пловдив.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР