Впечатлението, което правите на първа среща има важна роля, това

...
Впечатлението, което правите на първа среща има важна роля, това
Коментари Харесай

Къде ще срещнете сродната си душа според ЗОДИЯТА

Впечатлението, което вършиме на първа среща има значима роля, това важи и съгласно знака на Зодиака. От значение е и мястото на срещата.
Къде може да срещнете бъдещият си брачен партньор или най-хубава другарка? Знаехте ли, че зад това стои езотериката?
Астралният знак демонстрира за всяка зодия къде може да срещне своята сродна душа:
Овен
Ако има знак за зодиака, който обича първата среща, това е Овен. Той не може да живее, без компликациите и новите чувства. Такива са най-засилени в първите срещи. В резултат на това на първата среща постоянно оставя усещане на самонадеян запалянко. Любопитното тук е, че постоянно избира за другари, хора с противоположни на своя манталитет черти. Местата, които подготвят към естетика и равновесие са идеални за задачата.
Телец
Телецът се усеща най-добре и в удобна зона, заобиколен от другари и близки. Отнема време да трансформира чужд в собствен сътрудник, само че не е изключено скромният Телец да бъде флиртуващ и обаятелен, даже на първа среща. Най-подходящи места за това са пазари, супермаркети, изискани заведения за хранене и кафенета.
3-те най-страстни зодии за дами
Близнаци
Близнаците, имат доста другари, елементарно се сприятеляват и са душата и сърцето на компанията. Лесно откриват сродна душа, измежду обичаните занимания. Например фотографията, извеждане на домашния любим в парка и прочие
Рак
Ракът постоянно се тормози и е податлив към самотни преживявания. Предпочита усамотението в дома, вместо шумни места и компании. Сродната си душа може да открие на планински курорт, измежду природата, на брега на морето и прочие На такива места доста евентуално да открие друга самотна душа, която заслужава доверие и почитание.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР