Войските на американската армия са подложени на условия на живот

...
Войските на американската армия са подложени на условия на живот
Коментари Харесай

Вътре в ужасяващите казарми, използвани за настаняване на войниците на американската армия, с преливаща канализация и мухъл

Войските на американската войска са подложени на условия на живот в казарми, които са толкоз неприятни, че задачите здания миришат на метан и водата не се смята за безвредна да пият.

Нов унизителен отчет на Службата за отчетност на държавното управление (GAO) инспектира 12 военни съоръжения в цялата страна и констатациите му потвърдиха недоволствата, които доста военнослужещи отправяха от години по отношение на изискванията. Примери за условия, записани в отчета от близо 100 страници, включват вредители като дървеници и хлебарки, които са постоянно срещани в шест от базите.

И няколко бази имаха съществени проблеми със сигурността, което означаваше, че членовете на службата не можеха да заключат вратите си и се бяха преместили вътре. Ужасните условия засягат някои от най-младите и уязвими членове на армията.

>

В пет от базите чиновниците споделиха на следователите, че има проблеми с водата, като една група сподели, че водата им „ постоянно е кафява и не наподобява безвредна за пиянство “. Една база трябваш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР