Войната в Украйна ще приключи преди края на годината и

...
Войната в Украйна ще приключи преди края на годината и
Коментари Харесай

Украйна: Войната приключва до края на годината и си връщаме териториите от Русия

Войната в Украйна ще завърши преди края на годината и всички територии, краткотрайно окупирани от Русия, ще бъдат върнати под украински надзор. Това съобщи началникът на украинското министерство на защитата Кирило Буданов в изявление за Sky News.

" Повратният миг ще настъпи през втората половина на август. Повечето дейни военни дейности ще приключат преди края на тази година. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички територии, в това число Донбас и Крим ", сподели Буданов, представен от Sky News.

Според него в Русия към този момент възнамеряват свалянето на съветския президент Владимир Путин, а самият съветски президент е тежко болен от рак.

Буданов означи, че Украйна разполага с отлична разследваща информация от Русия.

" Всички знаем за нашия зложелател. Научаваме за проектите им съвсем незабавно щом ги основат ", сподели офицерът от разузнаването.

Той добави, че не е сюрпризиран от непрекъснатите провали на Русия в Украйна, оповестява Sky News.

" Европа вижда Русия като огромна опасност. Страхуват се от нейната експанзия. Ние се борим с Русия от осем години и можем да кажем, че необятно рекламираната съветска мощ е мит. Това не е мощ, това е навлизане на хора с оръжие ", заключи Буданов.

Припомняме, че клюки за свалянето на Путин се появяват не за първи път, само че Кремъл ги отхвърли.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР