Войната в Украйна продължава да предизвиква все повече прояви на

...
Войната в Украйна продължава да предизвиква все повече прояви на
Коментари Харесай

Къчър и Кунис даряват 3 милиона долара в помощ на бежанците от Украйна

Войната в Украйна продължава да провокира от ден на ден прояви на съпричастност по целия свят. Мила Кунис и брачният партньор ѝ Аштън Къчър се ангажираха да дарят 3 милиона $, с цел да оказват помощ на бежанците, бягащи от родната страна на Кунис - Украйна, на фона на спора с Русия.

Холивудската двойка започва акция на GoFundMe „ Stand With Ukraine “ в четвъртък за да събере 30 милиона $ за Flexport.org и Airbnb.org, които съгласно тях са „ две организации, които интензивно работят на място, предоставяйки незабавна помощ на тези които най-вече се нуждаят от това. "

Кунис е родена в Черневци, Украйна - тогава част от Съветския съюз - и се реалокира със фамилията си в Съединените щати на 7-годишна възраст. Въпреки че прави оценка всичко, което Америка е направила за нея и фамилията ѝ, тя споделя, че не може да не не помни нейните корени.

„ Днес аз съм горда украинка “, сподели звездата от „ Черния лебед “ в изказване, споделено на страницата за набиране на средства. Украинците са горди и смели хора, които заслужават нашата помощ в миг на потребност.

„ Нашето семейство започва този фонд, с цел да помогне за даването на незабавна поддръжка “, написа тя, „ и ние ще съберем до 3 милиона $ “.

Според страницата за набиране на средства, товарният транспортьор Flexport провежда доставки на филантропична помощ до бежански обекти в Полша, Румъния, Унгария, Словакия и Молдова.

Аirbnb.org пък дава гратис, краткосрочно жилище на бежанци, бягащи от Украйна.

Кунис също се появи дружно със брачна половинка си във видео, споделено в профила му в Instagram, където тя приказва за „ опустошителния “ спор в Украйна.

" Събитията, които се разиграха в Украйна, са опустошителни. Няма място на този свят за този тип несправедлива офанзива против човечеството ", сподели Кунис.

В клипа 44-годишният Къчър приветства „ храбростта на хората от страната, в която Кунис е родена “, като акцентира пред своите 4,4 милиона почитатели в Instragram „ потребностите на тези, които са избрали сигурността “.

Двойката е следващата, която демонстрира поддръжката си към украинците, наранени от спора. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс също набират средства, с цел да оказват помощ на бежанците в страната.

„ За 48 часа безчет украинци бяха принудени да избягат от домовете си в прилежащи страни. Те се нуждаят от отбрана. Когато дарите, ние ще го сравним до 1 000 000 $, създавайки двойна поддръжка “, написа Рейнолдс в събота в Twitter, насърчавайки дарения за Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР