Войната в Украйна излекува пандемията от коронавирус - една новина

...
Войната в Украйна излекува пандемията от коронавирус - една новина
Коментари Харесай

Неврохирург: Политиците са вредни за нашето здраве

Войната в Украйна излекува пандемията от ковид - една вест измести проблем, който ще съществува години

Депутатите отхвърлиха проектокабинета на неврохирурга проф. Николай Габровски. В ход са договарянията за сформиране на държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ".

В България постоянно е имало рецесия, не помня интервал на благополучие - едните политици просто заместват другите. Политиците са нездравословни за нашето здраве, тъй като всичко, което са създали досега, не е трансформирало нищо. Над 60% от построяването на политиците в ПР инструментариум - това по какъв начин ще показват нещата очевидно е по-важно от това какво ще се случи по-късно. Това съобщи началникът на Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ " Св. Иван Рилски " проф. Васил Каракостов ефира на.

По думите му образец за бездействието им е фактът, че " никой не е предложил децата до 6-годишна възраст да получават безвъзмездни медикаменти, изписвани от доктор ".

" Основният капитал във всяка една страна би трябвало да бъде индивида, тъй като без него няма страна ", безапелационен бе той.

Неврохирургът не пропусна да разяснява и напрежението сред Българския лекарски съюз (БЛС) и Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

" Голяма част от лекарите считат, че БЛС не пази техните професионални ползи. Той съставлява една казионна организация. Това е просрочен миг на самопризнание ", счита Каракостов.

От думите му стана ясно още, че прокуратурата е прекратила следствието против доцент Мангъров.

" Мнението му в последно време стартира да се удостоверява от ден на ден и повече. Войната в Украйна излекува пандемията от ковид - една вест измести проблем, който ще съществува години ", установи той.

Неврохирургът заключи, че хората, чиято нервна система е наранена от Ковид-19, са като оглушени - " намират се като в мъгла ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР