Войната в Газа погреба много от най-важните принципи на хуманитарното

...
Войната в Газа погреба много от най-важните принципи на хуманитарното
Коментари Харесай

Борел: Войната в Газа погреба хуманитарното право

Войната в Газа погреба „ доста от най-важните правила на филантропичното право “, съобщи през днешния ден ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел.

Борел разказа спора в Газа като „ най-голямото гробище “, имайки поради цивилните жертви измежду палестинското население.

Външните министри на страните от Европейския съюз са в Брюксел, с цел да обсъдят войната в линията Газа и наказания против израелски заселници на Западния бряг, забъркани в прояви на принуждение против палестинци след офанзивата на палестинското ислямистко придвижване " Хамас " против Израел на 7 октомври предходната година.

Борел сподели, че се чакат още наказания против " Хамас ". Освен това той прикани страните от Европейски Съюз да подхващат ограничения против пречките, които основава Израел пред доставките на филантропична помощ в линията Газа

Всеки втори гражданин на линията Газа е в пагубна продоволствена обстановка, като ситуацията е извънредно тежко в Северна Газа, обявиха през днешния ден организации на Организация на обединените нации, представени от Агенция Франс Прес.

" Надпреварваме се с времето, с цел да преодолеем въздействието на ширещия се апетит " в линията Газа, съобщи ръководителят на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци Филип Лазарини на конференция в Кайро с египетския външен министър Самех Шукри.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР