Войната свърши!Филм, вдъхновен от музиката на Джон Ленън и Йоко

...
Войната свърши!Филм, вдъхновен от музиката на Джон Ленън и Йоко
Коментари Харесай

Войната свърши: Синът на Джон Ленън и Йоко Оно с Оскар

Войната свърши!

Филм, въодушевен от музиката на Джон Ленън и Йоко Оно завоюва премия " Оскар " за най-хубав късометражен анимационен филм. Това е първият " Оскар " за режисьорите Дейв Мълинс и Брад Букър.

На фона на антивоенната класическа коледна ария на Джон Ленън и Йоко Оно " Happy Xmas (War Is Over) " ( " Весела Коледа (Войната свърши) ", късометражният анимационен филм наблюдава двама бойци на фронта на Първата международна война, които играят шах посредством пощенски гълъб, без да знаят, че са от противоположните страни на борбата.

Към филмовата двойка на сцената се причисли изпълнителният продуцент Шон Оно Ленън, наследник на Джон Ленън и Йоко Оно, който поздрави отсъстващата си майка с Деня на майката.

" Джон Ленън и Йоко Оно написаха ария, която ни въодушеви ", сподели сценаристът и режисьор Дейв Мълинс, когато одобри премията.

" Опитахме да почетем с този филм нейното антивоенно обръщение. Искаме да благодарим на нашия изпълнителен продуцент и креативен сътрудник Шон Оно Ленън, с който беше необикновено да се работи, на нашия екип в ElectroLeague... и желая да благодаря на Томас Нюман за невероятната му музика. ", сподели още Мълинс.

Букър благодари на Питър Джаксън, казвайки, че " този филм нямаше да се случи без теб ", след което благодари на анимационния екип на Weta FX, Lightsfrom entertainment и Epic Games.

Когато музиката стартира да озвучава триото на сцената, Шон Ленън скочи до микрофона, с цел да извика привет към Йоко Оно:

" Искам единствено небрежно да кажа, че майка ми навърши 91 години този февруари, а през днешния ден е Денят на майката в Обединеното кралство, тъй че може ли всички да кажат Честит Ден на майката, Йоко ", сподели той, до момента в който тълпата повтаряше рефрена.

Според неотдавнашна публикация в " Ню Йорк Таймс " Йоко Оно, която е надалеч от светлината на публичното внимание, е напуснала Ню Йорк предходната година, като се е изнесла от жилището в Дакота, който е закупила дружно с Джон Ленън (тя към момента е притежател на помещението). Съобщава се, че Оно се е отдръпнала в обширната плантация в щата Катскилс, която е закупила дружно с починалия Ленън. Нейният представител Елиът Минц съобщи пред The Times, че Оно към този момент не дава изявленията.

Във видеото научете повече за: „ Опенхаймер “ и „ Клети създания “ победиха на премиите „ Оскар “

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР