Войната по пътищата взе поредна жертва.Жена на 43 години загина

...
Войната по пътищата взе поредна жертва.Жена на 43 години загина
Коментари Харесай

43-годишна учителка загина при катастрофа в Белоградчишко

Войната по пътищата взе поредна жертва.

Жена на 43 години почина при злополука в Белоградчишко. Инцидентът на станал през вчерашния ден към 07.45 ч. на пътя махала " Фалковец " в посока село Боровица, община Белоградчик, прецизират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи -Видин.

Лек автомобил " Ауди А3 " с видинска регистрация се е блъснал странично с дясната част в крайпътно дърво. Вследствие на произшествието на място е починала 43-годишната пътничка. По случая в Районно управление-Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Видин.

Загиналата жена е Юлия Недялкова, учителка по биология и химия в главно учебно заведение " Проф. Михаил Димитров " в село Чупрене, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на учебното заведение Захари Захариев. Днес на видинското гробище се простиха с младата жена. Автомобилът е бил ръководен от нейна колежка, с която са пътували от Видин за работа към учебното заведение, споделиха техни сътрудници.

С този случай общо починалите при произшествия във Видинско от началото на годината до през днешния ден са четирима-две дами и двама мъже. От тях - двете починали дами са пътували в авариралите коли, един от починалите мъже е бил лидер на автомобил и един е бил пешеходец, заявиха от пресцентъра на ОД на МВР-Видин.

От 1 януари до 18 ноември 2022 година на територията на област Видин са регистрирани 376 пътнотранспортни катастрофи (ПТП) – от тях 81 тежки, с четири жертви и 109 ранени, прецизираха от ОД на Министерство на вътрешните работи. През 2021 година по пътищата в област Видин злополуките са били 397 с 6 жертви и 86 ранени, през 2020 г в района са станали 338 ПТП-та с 14 жертви и 124 ранени.

На 20 ноември във всички храмове на Видинска област ще се отслужи панихида и упоменат имената на четиримата починали при произшествия от началото на годината в района. Областната дирекция на МВР-Видин  е изпратила имената им във Видинската света митрополия, с цел да бъдат упоменати, според църковните догми, при службите в храмовете  в третата неделя на месец ноември, когато се отбелязва Световният ден на жертвите от пътнотранспортни катастрофи, споделиха от пресслужбата на полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР