Войната между Гешев и Борисов много прилича на тази на

...
Войната между Гешев и Борисов много прилича на тази на
Коментари Харесай

Владислав Панев: Вероятно Гешев има по няколко папки за Борисов

Войната сред Гешев и Борисов доста наподобява на тази на Пеевски против Цветан Василев. Историята доста си наподобява и това е черен лебед - събитие, ненадейно за всички, което обаче може да докара до доста промени освен в Конституцията, само че и в публичния живот, може да докара и до съставянето на държавно управление с втория мандат.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България Владислав Панев.

" Има логичност ГЕРБ да ни поддържат, тъй като събитията са радикално изменени. Това, което беше преди 10 дни, към този момент не е същото. Затова има потребност от държавно управление с втория мандат и е разумно ГЕРБ да ни поддържа за втория мандат. Защото имаме към този момент доста по-големи цели от просто премахване на Гешев, да кажем. Имаме потребност от цялостна промяна на публичния живот ", уточни Панев.

" Борисов може да влезе в пандиза, да кажем, тъй като знаете, че като няма парламент, няма и имунитет - тъй че алтернативата е доста сериозна. Специалитет на Гешев беше да събира папки с каузи в чекмеджета, тъй че да може да рекетира политици и те да му слугуват. Вижда се, че това към този момент не работи в такава степен ", акцентира Панев.

" Вероятно Гешев има по няколко папки за Борисов, той и допреди няколко месеца сподели, че до седмици делото за пачките ще види бял свят. За къщата в Барселона може би е същият случай. Това са обществено известни каузи, за които няма пояснения ", напомни съпредседателят на Демократична България.

" Не знам дали Борисов работи наивно като се разгласи против Гешев или няма козове в ръкава. Тази война е забавна и тя може да бъде за положителното на България. Защото знаете, че от инцидентни събития нещата могат да тръгнат в едната посока, могат да тръгнат и в другата посока. Нашата работа е да се тръгне към разцвет на България и това не са просто празни приказки. Това в действителност е време разделно сега в българската политика и в българския публичен живот ", заключи Владислав Панев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР