Война между ренегата Василев и лидера на “Продължаваме промяната Василев

...
Война между ренегата Василев и лидера на “Продължаваме промяната Василев
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Война между Василев и Руди Гела. Асен се е заканил да го нарита заради претенциите

Война сред ренегата Василев и водача на “Продължаваме смяната ” Василев за Пловдив!
Асен Василев се е заканил да нарита безмилостно Радостин Василев, поради наглото му държание и непрекъснатите му искания. Кирил Петков към този момент не може да служи като щит на безогледния службогонец. Още в първите дни на 48-я парламент, ренегатът от четата на Слави се държа като чалгаджия, като че ли се намира в обичания си Клуб 33 в Студентския град – от трибуната на Народното събрание той се развика дебелашки против групата на ГЕРБ-СДС, а на финала изкрещя: ”Чао! ”.

В идващите дни някогашният състезателен министър замеси “Продължаваме смяната ” във водевилен скандал, обвинявайки Движение за права и свободи, президента Радев и служебния министър Весела Лечева в скрит план против него, с цел да не стане ръководител на парламентарната комисия по младежта, спорта и децата. На това обвиняване президентът Радев отговори, че в Народното събрание би трябвало да се коват закони, а не интриги. Веднага направи усещане, че Асен Василев поддържа казаното от президента, а на другия ден Радостин Василев беше публично отдръпнат като претендент за началник на комисията.

Това е единствено върхът на айсберга, изясни ми партиен фактор от “Продължаваме смяната ”. Под видимо спокойната, дори тегава атмосфера в парламентарната група, тлее гневна омраза сред някогашния състезателен министър и някогашния финансов министър от кабинета “Петков ”.

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР