Вот на недоверие трябва да се направи за цялостната политика

...
Вот на недоверие трябва да се направи за цялостната политика
Коментари Харесай

Костадинов: Цялостната политика на държавата плаче за вот на недоверие

Вот на съмнение би трябвало да се направи за цялостната политика на страната. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на " Денят стартира " по Българска национална телевизия. Партията е една от съвносителите на вота на съмнение, който ще бъде гласуван през днешния ден в Народното събрание поради проблемите в бранш " Енергетика ".

Костадинов разяснява недоволството на енергетиците и миньорите. " Около 200 000 души ще останат без работа. Затова ние упрекваме страната в ликвидиране на една част от страната и геноцид. Затова желаеме избор на съмнение ", посочи още водачът на " Възраждане ".

Костадин Костадинов изясни, че ще бъде доста нестабилно за България, когато цената на тока скочи и ще се нуждаем от вносители на ток.

" Миньорите и енергетиците се борят за работните си места, само че те се борят и косвено за енергийната самостоятелност на страната, тъй като, когато от 1 януари 2026 година се случи освобождението на цената на тока, най-малко двойно ще скочи цената на тока. Тогава България ще зависи от вносители на ток ", добави още той.

Лидерът на " Възраждане " разяснява срещата при президента за националната сигурност.

" Войни има на всички места по света. Война има и в Сирия. Не си припомням да е имало съвещателен съвет по тази тематика. Война може да избухне всеки един миг в центъра на Балканите. Виждаме какво се случва в Косово, там имаше убити хора. Такъв съвещателен съвет не е привиквам за Косово, макар че се намира на 80 км. от западната граница на България, а ние приказваме за Израел и Палестина. Да, това е покруса, само че има и други войни ", добави Костадинов.

На въпрос дали се доверява на службите, съобщи: " Аз не се поверявам на работата на държавното управление като цяло. Самите служби са в доста деликатна обстановка, тъй като в тях работят и експерти, и хора, които рапортуват на непознати посолства. Много ми е мъчно да дам черно-бяла оценка, несъмнено има хора, които си правят работата и такива, които не ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР