Воля предлага създаване на работна група в Комисията по вътрешна

...
Воля предлага създаване на работна група в Комисията по вътрешна
Коментари Харесай

Кризисен щаб към МОН срещу детската агресия иска Воля

" Воля " предлага основаване на работна група в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и спешен щаб към МОН против детската експанзия. Политическата групировка приканва всички парламентарни партии да се причислят към националната идея - да опазим децата.

По този мотив от " Воля " прочетоха декларация в Народно събрание, изброени бяха доста случаи на принуждение в учебните заведения като се натърти на последният от Шумен , където потърпевшото дете е с раздран далак. От партията Декларираха, парламентарната група на " Воля " ще поддържа всички незабавни ограничения в тази посока.

 Шестокласник е с изваден далак след побой в учебно заведение
Шестокласник е с изваден далак след побой в учебно заведение

Две момчета се скарали поради топче...

" Да създадем работна група в границите на комисията, която да обследва всички случаи на принуждение и гибел на деца в образователните заведения . Предлагаме да бъде употребявано цялото ни парламентарно въздействие и да се сътвори спешен щаб към Министерството на образованието, дано инспекторатите да влязат в ролята си ", съобщи депутата от " Воля " Кръстина Таскова.

Тъй като от " Воля " нямат право да предизвикваме основаването на комисия, Таскова се обърна персонално към Цветанов " като ръководител на комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и като родител на три деца ".

 Двама 14-годишни пребиха по-голям съученик в Сливен
Двама 14-годишни пребиха по-голям съученик в Сливен

Момчето е с контузия на черепа

" Въпреки че съм православна християнка считам, че не може да се молим единствено на Господ децата ни да се върнат живи и здрави след учебно заведение ", приключи Таскова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР