ВОЛЯ би подкрепила сделката за самолетите F-16, само ако САЩ

...
ВОЛЯ би подкрепила сделката за самолетите F-16, само ако САЩ
Коментари Харесай

Марешки: Трябва да се проведе референдум за покупката на изтребители

ВОЛЯ би подкрепила договорката за самолетите F-16, единствено в случай че Съединени американски щати ни ги подарят или продадат на алегорична цена, сподели заместник-председателят на Народно събрание

Трябва да се провежда референдум по въпроса за закупуването на нови бойни самолети за армията ни. Това съобщи в ефира на „ Събуди се ” водачът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки.



Той бе безапелационен, че групировката не е срещу модернизацията на армията.

„ Напротив – тя даже е наложителна. Но не преди образованието и опазването на здравето ”, съобщи Марешки. Според него разноските за новите самолети ще обрекат младежите у нас на „ апетит и бедност ”.

Лидерът на ВОЛЯ бе безапелационен, че всичките народни представители на групировката ще гласоподават срещу договорката за самолетите. Това можело да се промени, единствено в случай че държавното управление реализира съглашение със Съединени американски щати, по силата на което те да употребяват военни бази у нас и ни подарят изтребителите F-16 или ни ги продадат на алегорична цена.

Марешки разяснява и тематиката с идните евроизбори. Той разкри, че ВОЛЯ води договаряния за основаването на „ една същински родолюбива коалиция ”.

„ Разговаряме с разнообразни социалдемократически и аграрни обединения, както и с такива с център дясно, които са били разочаровани и излъгани от така наречен Патриоти ”, разясни Марешки. / Нова тв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР