ВОЛЯ –Българските Родолюбци ще спечели най-малко едно депутатско място в

...
ВОЛЯ –Българските Родолюбци ще спечели най-малко едно депутатско място в
Коментари Харесай

Воля: Джамбазки е малък за мащаба на Марешки

„ ВОЛЯ –Българските Родолюбци ” ще завоюва минимум едно депутатско място в Европейския парламент, счита националният представител от ВОЛЯ Боряна Георгиева, която е в листата на обединението.

„ Нашият лидер Веселин Марешки е в пъти по-харесван от българските гласоподаватели, спрямо водачите на други партии, тъй като към този момент повече от 20 години всеки ден прави по този начин, че хората да живеят малко по-добре. Ако би трябвало да съпоставим неговия принос за българския народ с този на Джамбазки, да вземем за пример, Вътрешна македонска революционна организация незабавно ще си скрият претендента. Прекалено е дребен за мащаба и размаха, с който работи Марешки. Всички знаем, че Джамбазки, един до друг с неговия съдружен сътрудник Бареков, не свършиха безусловно нищо за България в Брюксел ”, безапелационна е Георгиева.

Като най-ярък образец тя уточни позицията на двамата при гласуването на Истанбулската спогодба, когато те не са дали своят вот срещу нея. „ Тук, на локална почва, Джамбазки се изкарва огромен герой против третия пол, само че в Брюксел си е мълчал. Ето от такива евро-депутати страната ни няма потребност. Трябва да изпратим същински родолюбци, а не безродници, които се интересуват само от персоналната си кариера ”, съобщи Боряна Георгиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР