Volvo разпространи първите официални снимки и подробности за новото попълнение в луксозното

...
Volvo разпространи първите официални
снимки и подробности за новото
попълнение в луксозното
Коментари Харесай

Volvo анонсира луксозното XC40 Inscription

Volvo популяризира първите официални снимки и детайлности за новото попълнение в първокласното си модификационно портфолио Inscription, като този път извънредната доработка е предназначена за напълно новото XC40.

За момента, от Volvo не разясняват много подробности за новото равнище на оборудване XC40 Inscription, като споделят единствено това, че неговите представители ще се отличават с екстериор с неповторими детайли, основно свързани с декорацията на стъклата, хромирана челна решетка, нови цветове и други.

За интериора на XC40 Inscription, от Volvo са подготвили въвеждането на нов кристален скоростен лост, украса Driftwood, първо лансирана с напълно новото SC60, и други.

“Новото XC40 е енергична кола, която е подходяща за водачи със мощно изразена индивидуалност ”, коменти Александър Петровски, старши шеф на семейството 40 на Volvo Cars. “Ние искаме нашите клиенти да бъдат в положение да се изразят по личен начин- по тънък или друг, и заради тази причина желаеме да им предложим повече благоприятни условия, както по отношение на представянето, по този начин и на стила ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР