Волт ще участва на предстоящите парламентарни избори през ноември -

...
Волт ще участва на предстоящите парламентарни избори през ноември -
Коментари Харесай

Партия Волт се отделя от Изправи се.БГ

Волт ще взе участие на идните парламентарни избори през ноември - без значение дали със лична регистрация или в съдружна форма.

През уикенда новият политически ръб на партия Волт взе решение да отдръпна поддръжката си от коалиция " Изправи се! Ние идваме! ".

Напомняме Ви, че на 29 май се организира конгрес на Волт, който избра нов политически ръб и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев, оповестяват от партията на уеб страницата си.

Направихме разбор на взаимоотношенията в обединението и поръчките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има доста разминавания и огромна част от хората, с които стартирахме този план към този момент ги няма. Текущите участници и управление на обединението са се капсулирали в един затворен кръг и не помнят упованията на протестиращите, които ни събраха, разяснява съпредседателят на Волт Венцислава Любенова.

Нашите членове и симпатизанти чакаха постоянно държавно управление и по съответно държание в Народното събрание на обединението, която подкрепяхме. Последните дни се удари дъното - всеки дърпа в своята посока. Има хора от " Изправи се! Ние идваме! ", с които бихме траяли да работим, само че не и в този формат, съобщи другият съпредседател - Симеон Трулев.

Всяка една политическа групировка се основава за присъединяване на избори и налагане на съответни политики, в които има вяра и би приложила в случай че взе участие в ръководството. Волт ще взе участие и на идните парламентарни избори през ноември - без значение дали със лична регистрация или в съдружна форма, допълниха от групировката.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР