Володимир Зеленски даде интервю пред Дейвид Летърман. Украинският президент сподели,

...
Володимир Зеленски даде интервю пред Дейвид Летърман. Украинският президент сподели,
Коментари Харесай

Зеленски: Мечтая за море и бира, Путин твърде много обича живота си, за да използва ядрено оръжие

Володимир Зеленски даде изявление пред Дейвид Летърман. Украинският президент показа, че мечтае за края на войната и мисли за ваканции по-късно. " Просто желая да отида на море и да пия бира “, споделя президентът, представен от украински медии, които са видели изявлението авансово. Зеленски беше интервюиран като част от продукцията на Netflix " My Next Guest ". Записите са направени на метростанция в Киев. Президентът на Украйна, който беше определен през 2019 година, е наясно, че фантазията за отмора е към момента надалеч. 

" Аз ще бъда президент, до момента в който не спечелим ", безапелационен е Зеленски. Той показа, че презарежда батериите със фамилията си. В изявлението с Летърман приказва и за брачната половинка и децата си, с които " диша надълбоко ". Той обаче добавя, че страдат доста от войната: „ Синът ми е на девет години. Той знае имената на всички оръжия. Ние всички вършим жертви. Децата ни жертват детството си ".

Според фрагментите от изявлението той също е бил наясно, че рискът Путин да употребява нуклеарно оръжие е дребен. „ Той е наясно, че в случай че ги употребява, ще има персонални последици за него “, споделя Зеленски. Той също по този начин споделя, че Путин обича живота прекалено много, с цел да предприеме тази стъпка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР