Volkswagen разпространи първите подробности за новата задвижваща система на електрическото

...
Volkswagen разпространи първите подробности за новата задвижваща система на електрическото
Коментари Харесай

Volkswagen с подробности за новата задвижваща система на електрическото семейство ID.

Volkswagen популяризира първите детайлности за новата задвижваща система на електрическото си семейство модели ID., която ще бъде въведена в произвеждане през последното тримесечие на тази година.

Според анонса на Volkswagen, новата система за задно задвижване APP550 ще предложи съществено нарастване на мощността и въртящия миг, като бъдещите притежатели на електрическите автомобили ще могат да разчитат и на нарастване в свободния пробег.

" Поради това, че наличното пространство остава непроменено, ние трябваше да разработим ново задвижване, което да реализира съществени усъвършенствания в представянето и успеваемостта, макар рестриктивните мерки ", разяснява Карстен Беневиц, шеф на развойното поделение Задвижване и Енергийни системи. " Резултатът демонстрира, че успяхме да понижим използването на първични материали, като в това време постигнахме доста нарастване на успеваемостта на автомобила ".

Първата трансформация на APP550, която ще бъде въведена в произвеждане при моделите, създадени на модулната платформа MEB, преди края на 2023 година, ще бъде с мощ от 286 конски сили, а според от интеграцията си, въртящият миг ще доближава до към 550 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР