Volkswagen продължава да разкрива подробности за изцяло новото си и

...
Volkswagen продължава да разкрива подробности за изцяло новото си и
Коментари Харесай

Умен и адаптивен климатик във Volkswagen ID.7

Volkswagen продължава да разкрива детайлности за напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение ID.7, което ще означи международната си премиера през второто тримесечие на тази година.

След като преди няколко дни разкриха част от визията на новия си електрически автомобил , в този момент от Volkswagen обръщат внимание върху един от главните детайли на интериора, а точно на климатичната апаратура.

От Volkswagen анонсират, че ID.7 ще бъде първата кола на марката, която ще бъде изпълнена с образован надзор на вентилационните отвори, който ще бъде в положение да подава въздушен поток както за оптимален размер, по този начин и с устременост към обособени елементи на тялото.



Новата климатична апаратура на предлага гласови команди, както и функционалност за съгласуване на подгравянето/охлаждането въз основата на позицията на слънцето и персоналните желания на обособените ползватели на един автомобил.

" Ако вратата се отвори при условия с високи външни температури, интелигентните вентилационни отвори в купето разпределят въздуха бързо върху огромна повърхност посредством динамични хоризонтални придвижвания ", анонсират от Volkswagen. " Когато пасажерите са седнали в колата, въздушният поток може да се пренасочи непосредствено към тялото или да се употребява за индиректна вентилация на вътрешното пространство ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР