Volkswagen планира през следващата година да удвои броя на служителите

...
Volkswagen планира през следващата година да удвои броя на служителите
Коментари Харесай

Volkswagen ще разшири енергийната си мрежа, за да се конкурира с Tesla

Volkswagen възнамерява през идната година да удвои броя на чиновниците си в енергийното си отделение Elli и да се контракти с повече енергийни компании, тъй че да може да се конкурира с Tesla в захранващата инфраструктура, оповестява Reuters.

Чрез обезпечаването на задоволителен брой станции за бързо зареждане и нужната за тях сила немският производител се надява да убеди евентуалните купувачи, които се тормозят по отношение на потенциала на батериите, че те биха могли да заменят дефинитивно колите с вътрешно горене с електрически модели.

Става ли въпрос за станциите за бързо зареждане, Volkswagen изостава по отношение на американския производител. Tesla има международна мрежа от към 30 хиляди станции и счита да ги усили през идващите години. От своя страна Volkswagen счита да разшири своята мрежа до към 45 хиляди станции до 2025 година, когато също се стреми да измести Tesla като водач на пазара на електрически коли. За да реализира своите проекти, Volkswagen слага отпред на Elli Елке Темме, която има близо 20-годишен опит в немския енергийния отрасъл. Тя е натоварена със задачата да сплоти другите действия на автомобилния производител в региона на електрозахранването, като да вземем за пример закупуване на сила, даване на опция за зареждане на колите в домашни условия и по време на път и продажба на нужната електрическа енергия.

" Инвестираме в области с огромен напредък, които не всеки път са печеливши неотложно. Винаги преглеждаме тези вложения в общия подтекст на груповата ни тактика. Ето за какво построяването на цялостна инфраструктура е от основно значение ", споделя тя в изявление пред Reuters.
Реклама По-голям достъп до енергийната мрежа на компанията
За разлика от Tesla, която дава достъп до своите зарядни станции само на купувачите на личните си коли, като се изключи пилотна стратегия в Нидерландия, Темме споделя, че Volkswagen възнамерява техните зарядни да са налични за всички водачи на електрически коли, както и че техните коли ще могат да бъдат зареждани на повече от 250 хиляди зарядни станции из Европа.

За да стандартизира процеса по зареждане, който от време на време е друг според от доставчика, компанията счита да предложи технологията Plug & Charge в Европа от първото тримесечие на 2022 година Тя допуска платежните данни на притежателя да се съхраняват от колата, която ще прави безконтактно заплащане, когато бива включена към зарядно устройство, което поддържа услугата.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Транспорт
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР