Volkswagen обяви в сряда, че спира цялото си производство в

...
Volkswagen обяви в сряда, че спира цялото си производство в
Коментари Харесай

Volkswagen спира производството си за 10 дни в Европейския съюз

Volkswagen разгласи в сряда, че стопира цялото си произвеждане в Европа вследствие на пандемията от ковид и акцентира, че към момента не знае какъв брой огромни ще са отрицателните резултати от рецесията.

Финансовият шеф на марката Volkswagen Александър Сейц даде обещание да "стабилизира " бизнеса и да "защити " чиновниците, съобщи БНР.

От на следващия ден Франция лимитира продажбата на парацетамол

В същото време компанията Volkswagen означи, че приходите от леки коли са скочили с 4,5% на годишна база до 88,4 милиарда евро през 2019 година, а доставките са се нараснали през същия интервал с 0,5%. Тя продължава да се придържа към проектите си да продаде 1,5 милиона електрически коли до 2025 година.

"През 2020 година ще се надигнем пред огромни провокации, изключително на фона на пандемията на ковид. Въпреки това, подкрепени от положителните резултати от предходната година, ние сме в положение да се надигнем пред тази рецесия с кураж и убеденост. Volkswagen е мощна компания със мощен екип ", уточни оперативният началник на компанията Ралф Брандстаетер.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР