Volkswagen има намерение да развие SUV моделите в групата до 19

...
Volkswagen има намерение да развие SUV моделите
в групата до 19
Коментари Харесай

Volkswagen подготвя конкурент на Land Rover Defender - T-Rug

Volkswagen има желание да развие SUV моделите в групата до 19 към идната 2020-а година. Но няма желание да се спре до такава степен – през 2022-а ще показа нов SUV модел, сходен на идващия нов Land Rover Defender -T-Rug, който навярно ще забележим в два разновидността – стандартно триврато осъществяване и петврато с удължено междуосие.

Базирайки се на изявления на Михаел Йост, отговарящ за стратегичeското развитие на компанията и на Херберт Дис, СЕО на Volkswagen, може да се счита, че VW T-Rug в момента се създава в условия на пълна секретност. По всяка възможност новия модел ще бъде ситуиран сред VW Tiguan Allspace и VW Touareg.

VW T-Rug, обаче няма да предложи пълната функционалност на модели като новия Land Rover Defender и Jeep Wrangler/Jeep Wrangler Unlimited, тъй като ще е изцяло електрически модел. Това до известна степен ще ограничи възможностите му за приложимост в региони със слаба или отсъстваща инфраструктура за зареждане на електрически автомобили. Колата ще е развита върху модулната електрическа платформа MEB, особено развита от Volkswagen за електрическите му модели.

Моделите от новото поколение електромобили на Volkswagen ще излязат на пазара през идната 2020-а. Първият от тях - VW I.D. Е хечбек от пазарния C-сегмент влиза в произвеждане в края на тази година и се чака цената му да е подобна на тази на дизеловия настоящ VW Golf. През 2020-а ще започва производството на модела VW I.D. Crozz, а моделите VW I.D. Buzz и VW T-Rug, са с планувана година на производство 2022-а.

За страдание тези положителни и екологични модели няма да бъдат предлагани в страни със едва или неразвита инфраструктура за зареждане на електрически автомобили, и там където не се планува държавна подкрепа за закупуване на електрически автомобили, което означава че може би ще бъде подминат и нашия пазар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР