Volkswagen Group възнамерява да запази кожените интериори в своето портфолио,

...
Volkswagen Group възнамерява да запази кожените интериори в своето портфолио,
Коментари Харесай

Кожен салон с печат за устойчивост от Volkswagen Group

Volkswagen Group има намерение да резервира кожените интериори в своето портфолио, само че разчита на устойчивостта и виновното следене на веригите за доставки за тях. Сега производителят на спортни коли Porsche също поддържа по-устойчивото произвеждане на кожа и се причислява към Leather Working Group (LWG) дружно с марките на VW Group.

LWG е организация с нестопанска цел, основана в Милтън Кейнс, Обединеното кралство. Тя се ангажира с бистрота, единни екологични и обществени стандарти в световната верига за доставки на кожа. LWG също по този начин предлага узаконяване за производители на кожа. Приблизително 2000 компании-членове на LWG съставляват повече от една четвърт от международното произвеждане на подготвена кожа.

„ Кожата е качествена характерност за клиентите на Porsche “ - споделя Барбара Френкел, началник на отдела за доставки в Porsche AG - „ Заедно с нашите снабдители ние сме ангажирани с интернационално признатите стандарти. Важни са и заводите, в които се създава кожата. Те би трябвало да получат документ от LWG. “

„ С проследимостта на веригата за доставки фирмите могат да подсигуряват, че доставят кожа по виновен метод. Това е в основата на нашите старания “ - споделя Кристина Траутман, началник на Leather Working Group - „ Очакваме с неспокойствие дейното присъединяване на Porsche и марките на Volkswagen Group. С тяхната поддръжка желаеме да напреднем в създаването на принадлежности и способи, които могат да повлияят позитивно на кожената промишленост. “

Заедно с VW Porsche проучва 16 първични материали, в това число кожа. Още при започване на 2022 година Porsche сътвори характерни за кожения материал спецификации. Те са наложителен за всички снабдители на кожа от април 2022 година за нови контракти. Освен всичко друго, те би трябвало да разкриват страната на генезис на суровината и да получат характерен за кожата одит за резистентност от външни инспектори като LWG.

По този метод швабският производител на спортни коли задължава своите снабдители да зачитат хуманното отношение към животните и виновното произвеждане и обработка на кожата. Например, има строги критерии във връзка с потреблението на вода. Съгласно този закон би трябвало да се заобикаля и замърсяването на водата по време на процеса на щавене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР