Volkswagen Amarok е готов да посрещне втората си генерация през

...
Volkswagen Amarok е готов да посрещне втората си генерация през
Коментари Харесай

Повече за новия пикап на Volkswagen

Volkswagen Amarok е подготвен да посрещне втората си генерация през идващите месеци и след продължителна акция с разнообразни скици и графики на модела, не щеш ли в този момент от немската компания взеха решение да разкрият и малко повече техническа информация за пикапа. Той е основан на една платформа с показаният по-рано Ford Ranger, само че със собствен личен дизайн и даже личен мотор.
`Повече

Както към този момент знаем, Amarok ще се предлага с дизелов V6, сходно на предходния модел, само че към този момент може да се похвали с 96мм по-дълго купе, както и със 125мм по-дълго междуосие. Това прави дължина от 5.35м и междуосие от 3.22м, до момента в който височината е повишена с едвам 2мм до 1.88м, а ширината се е смалила до 1.91м.
`Повече

Инженерите от Volkswagen са се погрижили да съкратят оптимално доста предната и задната част за по-добри ъгли при офроуд прекарвания. Увеличена е и товароносимостта, която към този момент доближава 1200 кг, а опцията за изтегляне до 3500 кг.
`Повече

Освен в настройка с четири порти, Amarok ще се предлага и в двуврата версия с къса кабина, както и със задно предаване или задвижване на четирите колела. Клиентите ще могат да избират сред пет равнища на съоръжение с джанти в размер сред 17 и 21 цола.
`Повече

От Volkswagen са заложили и на удобствата като споделят, че високите равнища на съоръжение ще разполагат с 30 системи за подкрепяне на водачи, LED матрични светлини, озвучителна уредба Harmon Kardon, както и два екрана в интериора с диагонал от 12 инча и 8 инча.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР