Волейболният ЦСКА отново изпадна е в тежко положение. Дни преди

...
Волейболният ЦСКА отново изпадна е в тежко положение. Дни преди
Коментари Харесай

Волейболният ЦСКА изпадна в тежко положение след оттегляне на спонсор

Волейболният ЦСКА още веднъж изпадна е в тежко състояние. Дни преди началото на сезона в мъжкото състезание алените оповестиха, че главният спонсор " Хиполенд " се е разделил с клуба - нещо, за което имаше знаци от лятото.

Президентът на волейболния ЦСКА и треньор на мъжкия тим на алените Александър Попов показва, че притежателят на веригата магазини за детски играчки Мариан Колев е напуснал управлението на клуба.

" Извън прожекторите в миналите четири месеца се опитахме да намерим решение на зародилите проблеми. Донякъде успяхме, само че сега изпитваме съществени усложнения ", споделя Попов.

" Причините, които изрази (Колев), не са нито спортни, нито финансови. За жал в миналите три години, в които " Хиполенд " бяха в клуба, зала " Армеец ", дом на ДЮШ на ЦСКА от 50 години, ни беше отнета и към този момент е съборена. Зала " Васил Симов " е с неразбираемо бъдеще. Г-н Колев ни изясни, че не вижда смисъл да влага в селекция, в случай че има такива проблеми със залите, в които се организира нашата спортна активност ", показва президентът на алените.

 Александър Попов е убеден, че с доста старания и в този момент клубът ще се оправи с рецесията
© LAP.bg

Александър Попов е убеден, че с доста старания и в този момент клубът ще се оправи с рецесията

Колев даде знак преди време, че е неудовлетворен от отношението на страната. Той съобщи, че е подготвен да влага средства в модернизацията на зала " Васил Симов ", като се очакваше приемането на новия закон за спорта и подписването на контракт за дълготрайно прилагане с министерството на спорта. Това не стана и Колев е прекратил вложенията си.

Заради тежкото състояние 10 от състезателите на ЦСКА от предишния сезон към този момент са напуснали. " Тези, които останаха, демонстрираха изключителна преданост към ЦСКА. Точно в този момент е моментът да се види и резултатът от работата на школата ни за последните няколко години и да наложим няколко надарени млади състезатели в мъжкия тим ", сподели Попов, който е позитивно надъхан, че тимът ще влезе в плейофите.

Президентът на алените е убеден също, че клубът ще се оправи с рецесията, както го направи и при предходната. След мощните мачове в Шампионската лига и Купата на CEV през 2010 и 2011 година последва тежък интервал за ЦСКА и тогава с доста старания и ограничения клубът се запази.

" Като че ли забравихте, че преди няколко години овладяхме надалеч по-тежка рецесия. Ако не получим удар в тил, още веднъж ще успеем. Ще дадем конференция, на която ще представим план, който приготвяме в продължение на половин година ", съобщи Попов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР