Волейболният шампион на България Хебър (Пазарджик) днес излиза за третия

...
Волейболният шампион на България Хебър (Пазарджик) днес излиза за третия
Коментари Харесай

Хебър гони първа победа в Шампионската лига

Волейболният първенец на България Хебър (Пазарджик) през днешния ден излиза за третия си мач от групите на Шампионска лига който е второ домакинство от Група В.

В зала " Васил Левски " родният отбор посреща турският вицешампион Халкбанк (Анкара) от 19,00 часа в дуел, който ще може да наблюдавате директно по MAX Sport 1 HD.

Гостите идват в Пазарджик след загуба и победа в групата. Турците, водени от Танер Атък, отстъпиха на полския Алурон Вирту Варта (Заверче) с 1:3 гейма. 

След това надиграха като хазаин немския първенец Берлин Рисайклинг Волейс с 3:1. Така противниците от южната ни съседка са втори в група В с 3 точки.

От своя страна родните представители се показаха повече от почтено, само че записаха две загуби. Те отстъпиха след петгеймова борба на Берлин Рисайклинг Волейс с 2:3, а по-късно при първото си домакинство взеха гейм на водача досега - полският Заверче, само че противникът надви с крайното 3:1. С това пазарджиклии за момента са четвърти с 1 извоювана точка.

Въпреки това и макар всички травми сполетели състава, българските волейболисти впечатлиха с играта си на европейска сцена, като всяват почит в своите противници. Никой не си и помисля да подценява родния първенец, като и трите противника в групата се изрекоха извънредно позитивно за него.

Дали Хебър ще успее да запише първи триумф на собствен терен в Шампионската лига през този сезон, ще се разбере след часове, само че едно е несъмнено  - зала „ Васил Левски “ още веднъж ще ври и кипи, а всички в Пазарджик чакат нова доза страхотни волейболни страсти.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР